NEVIĐENI SKANDAL NA SNIMANJU NOVIH EPIZODA POPULARNOG TRILERA

OVO SU NAJBIZARNIJI ZAHTEVI ZA SAHRANU! Nećete verovati šta su tražili!

OVO SU NAJBIZARNIJI ZAHTEVI ZA SAHRANU! Nećete verovati šta su tražili!

SANJALI STE DA VAM ISPADAJU ZUBI ILI DA LETITE? Evo šta to zapravo ZNAČI!

SANJALI STE DA VAM ISPADAJU ZUBI ILI DA LETITE? Evo šta to zapravo ZNAČI!


OVO SU NAJBIZARNIJI ZAHTEVI ZA SAHRANU! Nećete verovati šta su tražili!


OVO SU NAJBIZARNIJI ZAHTEVI ZA SAHRANU! Nećete verovati šta su tražili!

sledeća vest

Na snimanju 'Klana' ukradeno 250
kila 'kokaina' i 2,5 miliona 'dolara'

Naravno, u pitanju su lažni novac i droga koji se koriste kao rekviziti na snimanju druge sezone popularnog trilera.

Glumci u šoku

Krađa se desila u noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Cerak. Posle završenog posla ostavili smo kamion sa rekvizitima na obližnjem parkingu, kako bi nam sve bilo pri ruci kada ujutru nastavimo sa snimanjem – priča za Informer izvor iz produkcije ove serije.

Međutim, ujutru kada su stigli na set, kamiona više nije bilo!

SRPSKA GLUMICA SE UDALA U INDIJI! Svi je znate po ulozi u filmu "Mi nismo anđeli 2", odustala je od GLUME, a evo čime se sada BAVI!

SRPSKA GLUMICA SE UDALA U INDIJI! Svi je znate po ulozi u filmu Mi nismo anđeli 2, odustala je od GLUME, a evo čime se sada BAVI!

JEZIVE FOTKE, MODRICA ISPOD OKA! Glumac iz "Igra sudbine" o NAPADU: Čovek je pomislio da je lik kog igram stvaran!

JEZIVE FOTKE, MODRICA ISPOD OKA! Glumac iz Igra sudbine o NAPADU: Čovek je pomislio da je lik kog igram stvaran!

U njemu smo držali lažne novčanice u iznosu od 2,5 miliona dolara i oko 250 kilograma belog praha koji izgleda kao kokain. U kamionu se nalazilo i nekoliko mobilnih telefona, garderoba glumaca i druge sitnice. Kada smo shvatili da je kamion ukraden, odmah smo obavestili policiju. Niko nije ni slutio da ovako nešto može da se dogodi – kaže naš sagovornik i dodaje da su brzom reakcijom policije lopovi ubrzo pronađeni i uhapšeni:

Printscreen You Tube

Alekasndar gostuje u emisiji

Nedim Nezirović: Jedva
sam čekao da se okupimo

Jedan od glavnih junaka "Klana" Nedim Nezirović (u seriji Paša) kaže da je jedva čekao da se ekipa okupi i počne sa snimanjem nastavka.
Kada sam se pojavio na setu, imao sam utisak kao da nismo ni pravili pauzu. Tu ne mislim samo na nas glumce već i na tim iza kamere, šminkerke, vozače… Siguran sam da će se druga sezona poigrati sa očekivanjima publike – priča mladi glumac.

Pljačkaši su lišeni slobode u roku od 24 sata. Kod njih je pronađeno pola rekvizita, a za ostatkom se još traga.

U produkcijskoj kući "Fajrflaj", koja stoji iza serije "Klan", potvrdili su naša saznanja.

Tačno je da je kamion sa rekvizitima bio ukraden. Ovom prilikom se zahvaljujemo brzoj reakciji policije koja je uhapsila počinioce i nadamo se da ćemo pronaći i ostale stvari koje nedostaju. Ovaj incident nije omeo ekipu i dalje se snimanje serije nastavlja po planu – poručuju za Informer iz ove produkcijske kuće.

Premijera dogodine

Premijera druge sezone "Klana" u režiji Bobana Skerlića očekuje se sledeće godine na Superstar kanalu. Glavne uloge tumače Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović i Mladen Sovilj.

Reditelj: Šok i Paša otimaju
biznismene u drugom delu

Glavni akteri serije "Klan" Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović) postaće u nastavku još moćniji kriminalci. Reditelj Boban Skerlić kaže za Informer da će njih dvojica u novim epizodama zarađivati tako što će kidnapovati poznate biznismene.

U novim epizodama Šok i Paša napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otmice bogataša! To će im biti novi izvor zarade. Oni će usavršiti akcije kidnapovanja, u čemu će im dosta pomagati saučesnici iz policije, zdravstva, članovi porodice, kao i namerni i slučajni jataci – otkriva Skerlić.

Printscreen You Tube

Nedim Nezirović

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article