Novembar je mesec u kome će ova tri znaka definitivno pronaći svoju ljubav. Ako se to nije desilo do sada još uvek ima šanse da im ljubav pokuca na vrata, piše Stil.

Jesen je već u punom jeku, a znak Škorpije vlada od kraja oktobra pa sve do kraja novembra.

Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u Vagu, te daju podsticaj skladnim muško-ženskim odnosima i seksualnoj ravnoteži.

Bik

Ovaj horoskopski znak ima puno razloga da se raduje u ovom mesecu! Zvezde su mu naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele.

Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razrešiti neke stare konflikte.

Rak

Ima nekoliko teških nedelja iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmehnuti sreća. Probudiće u njima kreativni duh.

Najbolje je da tu energiju uložite u projekat koji će vam doneti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja, te vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli, a i to čini dobro vašem telu.

Škorpija

U novembru će se sve vreti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak napred.

Za postignuti uspeh možete nagraditi sebe – na primer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili priušti sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će biti sve kao što ste priželjkivali.

Zašto vaš horoskopski znak nema sreće u ljubavi

The post Neviđena sreća i rešenje ljubavnih pitanja za Bika, Raka i Škorpiju do kraja novembra appeared first on Luftika.

Original Article