Glumac Jason Bateman je unatrag nekoliko godina postao holivudsko ime koje se uvijek pojavi kada nam u filmu treba neka ‘obična’ osoba, tj. glumac kojeg svi prepoznaju, ali nitko ne pamti. Njemu se u novom filmu pridružuje i Rachel McAdams, glumica koju pamtimo po istim karakteristikama, tj. po nepamtljivosti.

Foto: Twitter/Screenshot

U pitanju je film inovativno nazvan ‘Game Night’, autora Johna Francisa Daleya i Jonathana Goldsteina. Redateljima je ovo drugi film pod zajedničkom palicom, nakon financijski uspješnog, no kritički jako neprihvaćenog filma ‘Odmor’ iz 2015. godine.

Kako možete vidjeti i u prvom foršpanu za film ‘Game Night’, u pitanju je još jedno djelo u kojem se ‘prosječni građani’ nađu u neočekivanoj situaciji koju ne razumiju te ju riješe upravo svojim nerazumijevanjem.

Pogledajte video

Bateman i McAdamsova glume kao Max i Annie, koji odu na večer igranja društvenih igara s Maxovim karizmatičnim bratom Brooksom. No kada Brooksa otmu, par krivo pomisli da je to sve samo dio igre. Večer ludila će ubrzo početi.

Uz dvoje glavnih glumaca u filmu ćemo vidjeti Billyja Magnussena, Sharon Horgan, Lamornea Morrisa, Kylie Bunbury, Jesseja Plemonsa, Dannyja Hustona te Michaela C. Halla.

Foto: Twitter/Screenshot

Daley i Goldstein režiraju prema scenariju Marka Pereza, a film u kina dolazi početkom ožujka 2018. godine.

Tema: FILM

Original Article