Ups, ipak nije kriva asistentica reality zvijezde, nego najuža članica obitelji. Kako će starleta sada reagirati? Baki ne može dati otkaz…

Khloé Kardashian (36) neugodno se iznenadila kada se tijekom uskrsnih praznika njezina neretuširana fotografija u bikiniju počela širiti društvenim mrežama. Reality zvijezda na slici nosi minijaturni bikini s uzorkom leoparda, kosa joj je svezana u rep, na licu nema šminke, struk joj izgleda nešto širi nego inače, a grudi joj nisu ni približno bujne kao na ostalim fotkama.

Instagram

Baka ne zna za fotošop

Daily Mail je pisao kako je ovu fotografiju zabunom objavila Khloéna pomoćnica, ali najnovije vijesti govore da je ipak za sve kriva njezina – baka Mary Jo Shannon. Prema pisanju Mirrora, majka od Kris Jenner je, prema službenim dokumentima, vlasnica sporne slike.

profimedia

Bakini odvjetnici rekli su sljedeće: “Kopije fotografija koje je slikala naša klijentica, nezakonito su objavljene na mreži.” Podsjećamo, obitelj Kardashian rekla je da su sliku zabunom objavili, ali sada žele stati na kraj svakom ilegalnom dijeljenju sadržaja.

Original Article