Vinkovci, vama se uvijek vraćam! Koliko god bila neispavana od dva koncerta, vi ste moj benzin, rekla je Lana Jurčević (32) fanovima prije nastupa.

Foto: pr fotografija

Pjevačica je na koncert u Vinkovcima došla vrlo neuobičajenim prijevoznim sredstvom. Do bine je dojahala na kobili Lori. Čak joj ni bijela haljina koju je odjenula za koncert nije smetala da sjedne na konja.

Posjetitelje Vinkovačkih jeseni pjevačica je zabavljala skoro dva sata, a šator je bio pretijesan za sve koji su željeli uživo vidjeti njezin nastup.

Lani je ovog tjedna uspjela zabaviti više od 10.000 ljudi. U tri dana nastupala je u tri države: Sloveniji, Austriji i Hrvatskoj. Najrasplesaniji su, dakako, bili Vinkovčani, koje je Lanin nastup oduševio. No oduševili su oni i Lanu.

– Prije par godina sam u Vinkovce došla na konju i tad sam si rekla da ću samo tako dolaziti – izjavila je Lana nakon koncerta.

Dodala je kako voli konje, koji su prekrasne životinje te naglasila kako joj je drago da se koriste za terapijsko jahanje. Lana je ljeto provela radno – putujući i nastupajući.

Foto: Picasa

Uz sve obveze, Lana nema vremena za traženje dečka, tako da je još slobodna.

– Kad bih rekla koliko sam dugo znala biti sama, nitko mi ne bi vjerovao. Ja sam ekstremno emotivna i senzibilna, ali znam da ću taj dio svog života realizirati kad za to dođe vrijeme – rekla je u rujnu. Smatra da je “onaj pravi” negdje čeka te da su mlađi duhom kompatibilniji za nju.

Foto: PR FOTOOriginal Article