Rada Radenović smatra da ono što je dobro ne treba menjati, te tako ni ona ne želi da promeni koncept emisije koji će se baviti razgovorima sa poznatima kroz tri segmenta njihovog života: ljubav, karijeru i uspeh. Ona se oprostila od rijaliti emisije “Zadruga” i otkriva da sa nestrpljenjem iščekuje da gledaocima otkrije drugu stranu njenih sagovornika.

“Radujem se povratku i poslu, zato što je to nešto u čemu uživam. To je ono što volim i radim, a u međuvremenu su se dešavali projekti na kojima sam bila angažovana. Nekako se u svom studiju najbolje osećam, baš kao kod kuće”, kaže Rada.

Ona dodaje da, iako to možda nekima deluje, u razgovorima sa gostima nikada ne postavlja provokativna pitanja.

“Smatram da sam sa svim mojim gostima razgovarala na temu njihovih karijera i života, a kada je u pitanju to što se doživi kao provokacija mogu samo da kažem da nikada nisam insistirala na tome i imala namere da ispadne nepristojno. Ne volim da insistiram. Bitno mi je da gost kada ode iz moje emisije, bude srećan. Mislim da su moji dosadašnji sagovornici možda kompetentniji da pričaju da li su isprovocirani dok su bili u mom studiju. Meni lično nisu rekli da su bili nezadvoljni. Za mene je provokacija negativan kontekst i prvo sebe ne želim da dovedem u takvu situaciju, što samim tim znači da tako nešto neću uraditi ni drugima”, iskrena je voditeljka.

Ona svoje sagovornike u jednom delu emisije vodi u krevet i u tome ne vidi ništa loše.

“Provokacija nije odvođenje u krevet jer svako ide u krevet na kraju dana. To nije samo mesto gde se vodi ljubav, već gde čitaš, odmaraš, kucaš poruke, neki poslovne obaveze završavaju u krevetu, a pre svega toga osnovno je da tamo – spavate. Meni niko nije u krevetu pričao o seksu, već o ljubavnom doživljaju koji su imali sa voljenim osobama. U mom slučaju godinama sama idem u krevet i to mi ne predstavlja problem, čak me raduje”, objašnjava Rada Radenović.

I dok je u prethodnoj sezoni bila svedeno obučena, mnogi gledaoci pamte kada je Rada bila simbol atraktivnosti na početku karijere, kada je isticala atribute. Danas kaže da nema nameru da se vraća na to.

“Nemoj da zaboraviš da sam pre svega majka u četrdesetim godinama. Nisam igrala na kartu seksepila. Ljudi su me tako doživljavali ali to je njihov problem”, poručuje kroz osmeh voditeljka.

SvetSvet

The post “NIKO MI NIJE REKAO DA JE NEZADOVOLJAN” Srpska voditeljka je mnoge poznate ličnosti ODVELA U KREVET, a sada je otkrila nepoznate detalje! appeared first on Svet portal.

Комплетан текст