Rođendanske proslave uglavnom su najduže isčekivan dan u životu svakog klinca. Ali kada se niko ne pojavi na žurci roditelji moraju da ispravljaju stvari da bi taj dan ipak ostao poseban, piše Blic žena.

“Moj sin Kejd prethodne večeri je organizvao proslavu 11. rođendana. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli”, napisao je na Tviteru Džejson Foster, Kejdov otac, i objavio sliku sina koji je ipak s osmehom na licu se fotografisao ispred torte.

Otac je pokušao da uteši Kejta, pa je svoje prijatelje na Tviteru zamolio da mu “pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku”. Objava je postala popularna i Džejson se nije nadao da će njegovom sinu srećan rođendan poželeti neke od najvećih zvezda našeg doba.

My son Kade had his 11th birthday party last night. None of his invited friends came. That hurt. I’m asking my Twitter friends to show him some love today. If you have a minute, please send him a birthday wish. @Marner93 @91Tavares @MapleLeafs #LeafsForever pic.twitter.com/kn0vP1l6z8

— Jason Foster (@NLWildlife) November 3, 2019

Naime, Foster je tagovao hokejaški klub „Toronto Maple Leafs“, kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele da stižu i od filmskih zvezda.

Happy 11th birthday, Kade! 🎈

— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) November 4, 2019

Happy birthday Kade!

Love the cake 🎂

— Toronto Maple Leafs (@MapleLeafs) November 3, 2019

“Ne možemo da shvatimo što se danas dogodilo. Kejd i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kejdu poruku – hvala od srca. On je neverovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti”, dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će toliko ljudi čestitati rođendan sinu.

Kako su 18. rođendani od porodičnih slavlja postali parada pijanstva i kiča

The post Niko mu nije došao na rođendan ali onda je njegov tata spasio situaciju appeared first on Luftika.

Original Article