Nikolina je od svojih fanova dobila brojne komplimente i lajkove, ali i kritike

Voditeljica Nikolina Ristović maštu svojih pratitelja na Instagramu dobrano je uzburkala fotografijom na kojoj pozira toples. Lijepa brineta slikala se vani u sjedećoj pozi, a na sebi je imala samo bijele vruće hlačice.

TRBUŠNJACI KOJI OSTAVLJAJU BEZ DAHA: Nikolina Ristović pokazala savršeno isklesano tijelo

Nikolina je gole grudi prekrila s rukama, a kosu je pustila da joj ležerno pada po ramenu i leđima. “Idem gdje me god kreativnost odvede. Uskoro.”, napisala je uz objavu.

Nikolina je od svojih fanova dobila brojne komplimente i lajkove, ali i kritike jer su joj neki od njih zamjerili što se skinula ispred fotoaparata.

“Baš si lijep prizor kao majka”, napisala joj je jedna pratiteljica, a Nikolina joj je odgovorila “Da, majke su poznate po tome da nemaju tijelo. Ja ga, nažalost, imam. I čak ga volim. Dobro mi služi”. No, to nije zaustavilo kritike koje su se dalje nanizale.

NIKOLINA RISTOVIĆ: ‘Zagreb i Beograd su dvije strane iste medalje, ali u jednom od njih je lakše odgajati dijete”

“Baš ti lijep komentar, na ponos potomcima”, “Hm nekako si ostarjela”, “Gospođo Pišek, meni je 57 godina, ja sam mama i baka, imam i sad tijelo savršeno bez silikona i plastike da mi mnogo mlađe takve kao ti mogu zavidjeti, ali nisam iskompleksirana da mi treba Instagram da se pokazujem…”, “Nikolina, promijenila si se, zašto? Bila si savršena…”, samo su neki od negativnih komentara.

Original Article