AKTUELNO

Domaći

NIMFOMANKA SA 11 ORGAZAMA DNEVNO SE POSTIDELA ZBOG KEKSA? Ivana Krunić histerisala po Zadruzi, klela se da ništa nije imala sa Tomovićem, Mića joj odbrusio: NABIJAO TE JE NA K*RAC! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Izbio haos!

Ivana Krunić počela je da histeriše nakon današnjeg pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" na kontu nedavnog haosa koji je napravila zbog toga što svom dečku Banetu Čolaku nije dozvolila da pojede keks sa njenih butina.

Foto: TV Pink Printscreen

Za moje spotove i za svaki scenario u spotu sam zadužena ja. Iza svake scene što je vezana za spot, stojim iza toga. Uvek postoji razlog zašto je to tako. Kada sam na bini, nemam problem ni da budem u tanga bodiju. Ali jeste keks s polnog organa. Mene Tomović nikada nije pipnuo za s*se, d*pe ili bilo šta… Bane je pazio, jer zna da ja ne želim da radim to – rekla je Ivana.

Ali znaš kako se on ružno osećao kada si ti bacila taj keks? – umešao se David.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je pokušao da me smiri, da me poljubi, da me zagolica… Da bih se opustila. Prvo mi je bilo ponižavajuće gde je završio taj keks. Ja sam Banetu pre toga rekla da se meni ne dopada to i zamolila sam ga da odustanemo – nastavila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jedna sasvim obična igrica u kojoj si ti obučena kompletno i u kojoj tvoj dečko jede keks sa sebe. Ti ovde samo s Tomovićem što nisi imala s*ks – obratio se Milan Milošević Ivani.

Mene Tomović nikada nije uhvatio… Meni je bilo neprijatno – histerisala je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je bio Tomović, da li bi jela? – upitao je Milan, Ivanu.

Ne bih dozvolila ni da mi je najbolja drugarica – nastavila je Ivana.

Ovako te je uhvatio, po genitalijama! Pričamo oi tehničkim stvarima. Ako te uhvatio ovako i podigne, kako te nije dotakao? – skočio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla Bori da si ti nimfomanka u s*ksu i da imaš 11 orgazama dnevno, a ovo je bila jedna igrica – nastavio je Milan da priča Ivani.

Ja sam ovde pričala o svemu i svačemo, ali nisam ovde želela da ima slika gde je on zagnjuriom između mojih nogu sa svojom glavom – rekla je Ivana, a onda se posvađala sa Borom i Mlađom, da bi se umešala u sve i Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam videla šta je radila sa Tomovićem… Ivana, ovo je bila igrica. To nije ništa strašno – rekla je Aleksandra.

Pa Tomović te je nabijao na k*rac – obratio se Mića, Ivani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svađe sa Borom, Ivana je napustila sastanak i izašla ispred kuće kako bi plakala. Onda je svoje mišljenje rekao i Bane Čolak.

Sve što sam rekao, stojim iza toga. Ja i dalje mislim da je to foliranje, ona se tada naljuti na mene…. Ja ne mogu da shvatim da je ona tako reagovala, ali ona ima takvo viđenje toga. Nije mi normlano da se ona tako ponaša – rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

OPŠTI HAOS ZA CRNIM STOLOM: Marko Miljković prozvan zbog Tare, a onda se umešao Mateja I KRENUO DA URLA! Nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, kao i kako je izgledala akcija Ivane Krunić i Vladimira Tomovića u garderoberu pre nekoliko meseci, pogledajte u nastavku.

Autor: S. K.

Zadruga

ISTI SI ŽIŽA! Mića osetio neprijatan miris, a kada je video šta Brendon mesecima drži iza kreveta odmah mu je POBACAO STVARI PO KUĆI! (VIDEO)

Zadruga

NAPRAVIĆU OD TEBE AJVAR: Fetić se pokajao zbog pozdrava sa Miljkovićem, umešala se Dragana! Marko im žestoko odbrusio! (VIDEO)

Zadruga

TRESLA SE BELA KUĆA! Zorica prozvala Šopićevu da je imala s*ks sa Janjušem, Ivana urlala na sav glas: Seljančuro jedna matora! (VIDEO)

Zadruga

SRAM TE BILO, KLELA SI SE U DETE I LAGALA! Bane pobesneo kada je POTVRĐENO da je Ermina poljubila Gagija na parkingu! (VIDEO)

Zadruga

NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE: Ivana Krunić progovorila o svom ocu, Bane se umešao i želeo odgovor na OVO PITANJE! (VIDEO)

Zadruga

NE MOŽETE DA OPERETE LUNU! Staniji spomenuli Kristijana Golubovića, a onda je ona oplela po Đoganijevoj: ANABELA I NJENI FANOVI PAKUJU PRIČU PROTIV ME

'Original Article