U svega pola sata njezina je najnovija objava prikupila više od 4000 lajkova, a prostor za komentare ispunile su poruke ljubavi i podrške

Nina Badrić (48) napravila je odmak od svojih uobičajenih objava te se obožavateljima javila na Instagramu produhovljenom porukom iz Međugorja. Pjevačica je okinula selfie ispred Gospina kipa, a osmijeh na njezinu licu govori više od tisuću riječi.

NINA BADRIĆ O TEŠKOJ SITUACIJI: ‘Nitko od nas ne radi već osam mjeseci. Kao da ti je život prerezan od trećeg mjeseca…’

“Ja ću otvoriti srce i reći da volim te”, napisala je Nina u opisu fotografije koja je raznježila njezine fanove. Na Instagram story postavila je i video s brda Križevac, na koje se često penju hodočasnici koji dolaze u Međugorje.

Množe se poruke ljubavi

U svega pola sata njezina je najnovija objava prikupila više od 4000 lajkova, a prostor za komentare ispunile su poruke ljubavi i podrške mnogobrojnih pratitelja lijepe pjevačice.

“Bravo, Ninočka!”, “Pozdravi našu Gospu “, “Duša na mistu”, “Ti si duša”, “Predivnooo”, “Ljubav je tu”, glase neki od komentara, a mnogi su odgovorili i jednostavnim emotikonom srca. Jedan je muškarac, pak, otišao korak dalje i Nini poručio: “Ja tebe volim svih ovih godina i uvijek ću.”

Original Article