Riječ je o oglasima koji su se pojavili još početkom prošle godine, a ona na njima navodno reklamira proizvode koji pomažu u mršavljenju

Nina Badrić upozorila je svoje pratitelje na društvenim mrežama da ne nasjedaju na lažne oglase koji kruže internetom i koji koriste njezine fotografije. Riječ je o oglasima koji su se pojavili još početkom prošle godine, a ona na njima navodno reklamira proizvode koji pomažu u mršavljenju. Pjevačica je tada angažirala odvjetnike, no internetske prevarante to nije zaustavilo.

NINA BADRIĆ U TOTALNO LUDOJ KOMBINACIJI: Dolje trenirka, na nogama štikle, a na rukama… Pazite ovo….

“Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal. Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet”, napisala je Nina na Facebooku.

Posljednjih mjeseci mnoge poznate osobe iz Hrvatske postale su žrtve krađe identiteta, a među njima su Mila Horvat, Mate Rimac, Tony Cetinski i dr.

NINA BADRIĆ POZIVA SVE DA POMOGNU STRADALIMA U POTRESU: ‘Stariji ljudi u Baniji spavaju vani jer ne mogu nikud zbog životinja’

Original Article