AKTUELNO

Domaći

NISAM ZABORAVILA ŠTA MI JE FILIP URADIO, I DALJE ME BOLI: Milica Kemez priznala šta joj leži na duši, a ovo je Santana imao da kaže! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Ništa joj ne brani.

Voditelj Milan Milošević u nastavku emisije "Pitanja gledalaca" novo pitanje pročitao je za Boru Santanu, koje se ticalo skorašnje izjave njegove devojke Milice Kemez: "Da li veruješ Milici kada kaže da se samo šalila da bi nastupala sa Filipom na Zadrugoviziji?"

pročitajte još

MILICA ŽELI DA ČUJE SETRU: Tvrdi da joj niko nije prišao u teškim trenucima, pa moli da čuje Mirelino mišljenje! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da joj verujem, zato što kada povežeš priču i sve, kako je ona to ispričala. Ja sam njoj rekao da može da nastupa i sa Kendijem i Pandom, to sam joj rekao kada je bila druga Zadrugovizija. Nisam imao problem s kim će da nastupa. Jedino što sam joj najviše zamerio što je rekla da kada je sa mnom, da mislim na njega. Pa ću uzeti u obzir da je to rekla kako bi me provocirala, a vreme će pokazati da li je to tako stvarno mislila – rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

SREĆAN ŠTO IH JE SPOJIO! Karića pitali da li je želeo ovim potezom da UKANALI Ivu, pa se dotakao Filipa i nje! (VIDEO)

Ne znam da li se sećaju da su mene svi napadali kako se ja foliram, da nisam zaljubljena u Filipa i da nemam emocije. Sada kada sam sa Borom u vezi, oni govore da ja i dalje gajim emocije prema Filipu. Normalno da nisam zaboravila šta mi je Filip uradio. Normalno da mene to još uvek boli, ja sam bila i emotivno povređena i osećala sam se iskorišćeno… On mene dečko ne zanima. Ja sam imala neku sliku o njemu, idealizovala sam ga u svojoj glavi. Totalno sam imala neko drugo mišljenje – pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja radim sve kao što radim napolju. Grešim kao što grešim napolju. Ni napolju nisam u fazonu fizičkog kontakta, ali ovde su ljudi nervozniji – dodao je Filip Đukić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Zadruga

PROMIŠLJENO JE UŠAO U VEZU! Mateja saznao šta je o njegovoj vezi sa Tarom pričala Milica Kemez, ovo je imao da joj poruči! (VIDEO)

Zadruga

JA IMAM MNOGO GORU ISTORIJU… Ivana Krunić je PONOSNA na vrele scene sa Tomovićem, a evo da li je Čolak besan zbog toga! (VIDEO)

Domaći

RASKINULI BORA SANTANA I MILICA KEMEZ?! Posvađali se na krv i nož, a onda je usledio NEVIĐENI HAOS! (VIDEO)

Zadruga

"IMA DA TE RAŠČEPI!" Filip flertovao sa Ivom nakon što je priznala da joj PRIJA Nikšina energija, Mima je odmah UPOZORILA! (VIDEO)

Zadruga

ČAČKAJU ME GDE ME NAJVIŠE BOLI: Milica Kemez otvorila dušu tokom razgovora sa Ognjenom Amidžićem, pa priznala OVO! (VIDEO)

Zadruga

STVARA MI PRITISAK: Milica i Bora izneli šta zameraju jedno drugom, a onda je Santana izjavio nešto što je Kemezovu bacilo u trans! (VIDEO)

'Original Article