Nives je napisala kako će joj oporavak biti duži nego što je očekivala

Nives Celzijus početkom rujna na društvenim mrežama objavila je vijest da je iščašila lakat lijeve ruke te se ponadala da će joj oporavak od ozlijede biti relativno kratak, no danas je na Instagramu otkrila kako su joj stradali i ligamenti. Pjevačica je uz objavu podijelila i intrigantne fotografije.

NIVES CELZIJUS DOČEKALA SLATKU OSVETU: Sjećate se kad ju je Petko zalio kantom vode? Ovo je još 100 puta bolje

Nives na slikama pozira dok radi špagu odjevena u prozirnu majicu boje trule višnje kroz koju se nazire bijeli sportski grudnjak i crne vruće hlačice. Atraktivna brineta snimljena je sprijeda i straga na prostirci na balkonu.

“Nedostaje mi odlazak na posao, snimanja, kolege, nedostaju mi treninzi, pa čak i trčanje. Nastojim to nadoknaditi radom po kući, nekim svojim vježbicama, istezanjem. Snaga volje je najjača u ovim trenutcima. Odbijam da nešto ne mogu. Čak i nakon što sam shvatila da će oporavak biti nešto duži nego što sam očekivala budući da su mi stradali i ligamenti.

Vjerujem i ne odustajem od sebi zadanih termina. U tome mi naravno pomaže divan i stručan tim ljudi, ali o tome ćemo neki drugi put… I da ne bude zabune, ozlijeđena mi je jedino i isključivo lijeva ruka i da, imam celulit. Znam. Ne trebate zumirati slike kako bi podsjetili sebe i mene kako mi ljudi s TV-a nismo pošteđeni ni ozljeda, a ni celulita. Mi to znamo i bez vaših podsjetnika”, napisala Nives je uz objavu.

Fanovi su joj poručili da je prelijepa i u zavidnoj formi.

NIVES CELZIJUS I S GIPSOM NA RUCI IZLUĐUJE FANOVE SVOJIM SEKSI IZDANJIMA: Utegnula obline u bodi, a svi su joj gledali u grudi

“Celulit ti odlično stoji, kao i sve drugo”, “Predivna kao uvijek”, Ništa ne brini za podsjetnike. Savršeno ne postoji i sve ti je na zavidnom nivou…”, “Bravo Nives kakvu špagu radiš”, komentirali su.

Original Article