Nives je s Dinom provela devet godina u braku, a oboma su im prioritet njihova djeca, pa su ostali u dobrim odnosima

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus za IN Magazin otkrila je kako je provela period samoizolacije, zašto još uvijek nema dečka te u kakvim je odnosima s bivšim suprugom Dinom Drpićem.

“Bilo mi je predivno u karanteni, sad me više muči kako ću preživljavati povratak u stvarni svijet. Nekako sam krenula postepeno, malim koracima”, rekla je.

NIVES CELZIJUS SE POHVALILA NOVOM FRIZUROM; Ali, fanove je raspametio njezin duboki dekolte: ‘Bomba si…’

Nives je mama dva školarca, Taishe i Leonea, kojima je svakodnevno pomagala u online školi.

“Moram priznati da je bilo jako veselo. Njima je bilo super, pogotovo Leoneu, ne mora izlaziti iz kuće, sve odrađuje doma. Ja sam na momente bila na rubu živaca”.

Lijepa brineta se pohvalila kako je sama odradila popravke na kući.

Još uvijek nije spremna za vezu

“I šmirglala sam, i bojala i dorađivala terasu, sad ću krenuti i saditi i neke biljkice, svašta nešto je bilo”, otkrila je.

Nives još uvijek nema dečka, a kaže kako još uvijek nije spremna za vezu.

“Još moram naučiti mijenjati pločice i parkete… Možda je to! Možda, kad to naučim raditi, možda budem spremna napokon za nešto više”.

Ona je s Dinom provela devet godina u braku, a oboma su im prioritet njihova djeca, pa su ostali u dobrim odnosima.

NIVES CELZIJUS IZBACILA STRAŽNJICU, A HEJTERI JOJ PORUČILI: ‘Toliko u sebi seljačkog nosiš’; Ona im nije im ostala dužna

“S ocem svoje djece sam u onakvom odnosu kakav i treba biti, najbolji mogući. Jako smo dobri prijatelji. Dapače, u fantastičnim odnosima smo. Mi smo prijatelji, jako dobri prijatelji. Bez obzira na to što mi u masu situacija ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, ali to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka kada smo se neizmjerno voljeli”, ispričala je Nives.

Original Article