Jelena i Novak Đoković su pre sedam dana po drugi put postali roditelji pošto je na svet stigla Tara, a sada su svoju mezimicu doneli u porodični dom!

Prvu fotografiju naslednice Novak je objavio na društvenim mrežama, uz emotivnu poruku svima.

“Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi… Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića… Kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan!”

Very happy and proud to welcome our little girl Tara to our home. Jelena and I have been hand in hand on this journey and as a man, I have to send my love and admiration to every single women out there for going through so much pain and effort to create life, to bring life and raise a human being… what a blessing to have an opportunity to be a parent! Thank you for celebrating the birth of my daughter and sending my family all the love and best wishes in the past few days. On behalf of me and Jelena, I want to say thank you! We are back from hospital, Jelena and Tara are my angels, and Stefan is a proud big brother who wants to take part in baby chores 🙂 Life is divine! 😇🎉❤️👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Jelena se porodila prošle subotu u Monaku u velelepnom bolničkom kompleksu “Grejs Keli”, o čemu smo već pisali:

Novak i Jelena dobili ćerku! Porodila se u OVOM porodilištu!

Scandalivan vučićević, instagram

The post Nole postavio prvu sliku ćerke Tare i jako emotivnu poruku! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …