Denis Villenevue je jedan od redatelja koje jednostavno ne možete zaustaviti, ma kakve god nesreće ili nevolje mu se dogodile. Tako je nakon podosta lošeg ‘Blade Runnera 2049.’ Villeneuve odmah prionuo na naredni projekt , ekranizaciju ‘Dine, pješčanog planeta’.

No uz to, još je vijesti stiglo o ovom jako traženom redatelju. Kanađanin je tako ušao u uži popis redatelja koji bi mogli režirati 25. film o Jamesu Bondu.

– Stvar je takva da ne znam baš puno o tome. Slušajte, Daniel Craig je glumac koji nadahnjuje i imao sam nešto kontakta s njime. Ali sada sam zauzet s ‘Dinom’. No moram reći da bi rad s njime bila privilegija i ostvaren san. Htio bih raditi s Danielom na Bondu, to bi bila poslastica. Ipak, na koncu je to pitanje tajminga – izjavio je Villeneuve.

Foto: Twitter/Screenshot2

Kako je i sam Villenevue izjavio, snimanje ‘Dine’ dolazi prvo. Samim time je sudjelovanje na snimanju Bonda upitno, jer producenti Barbara Broccoli i Michael G. Wilson definitivno neće čekati da se Villenevue pokrene. No drugi kandidati već postoje. Tako su uz Villeneuvea u igri i David Mackenzie i Yann Demange (na kojeg ipak ne bismo trebali računati jer je podosta mlad i neiskusan).

Sve u svemu, vrlo je ugodno saznati da loš film poput ovogodišnjeg ‘Blade Runnera 2059.’ nije uspio pokvariti povjerenje u Villeneuvea.

Tema: FILM

Original Article