AKTUELNO

Domaći

O NJENOJ PORUCI BRUJI SRBIJA! Kristina Kovač se ponovo oglasila i progovorila o sukobu sa Aleksandrom: Ja sam odavno sama… (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Svi očekuju da će izgladiti odnose…

Kristina Kovač mnoge je pozitivno iznenadila kada je, putem društvenih mreža, objavila veoma emotivno pismo na koje ju je podstakla njena rođena sestra Aleksandra Kovač koja je predstavila novi projekat.

Foto: Facebook.com/KristinaKovac, Pink.rs

Naime, uprkos što su dugi niz godina u svađi, mnogi su ovo pismo protumačili kao ruku pomirenja, a na potezu su aplaudirali Kristini.

Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon iskrena, ogoljena, bez grča, pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo… Baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete… Izrašće u predivnu ženu – napisala je Kristina na Fejsbuku.

Ipak, uprkos tome što su mnogi očekivali da će se sestre pomiriti, to se očigledno neće dogoditi. Sudeći po rečenici koju je kantautorka sinoć objavila, od pomirenja sa sestrom nema ništa.

Ne, neće biti pompezno najavljivanog "pomirenja", za to je potrebno dvoje. A ja sam odavno sama – napisala je pevačica Kristina Kovač na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen YouTube

Podsetimo, Aleksandra i Kristina Kovač posvađale su se 2014. godine, kada se Kristina objavom na društvenoj mreži javno odrekla svoje sestre i ostatka porodice.

Ja sam najbližu sestru izgubila davne 1996, a ona je mene izgubila danas. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, pa se razvela. Što sam se ugojila – stajalo je, između ostalog, u Kristininom obraćanju tada.

Autor: Pink.rs

Showbiz

ZAMALO S*KS! Tedora i Anđelo se DOHVATILI NA KAUČU, a nisu ni sanjali da ŽESTOKU AKCIJU gleda njena MAMA! Evo kako je reagovala (VIDEO)

Domaći

PONOVO ZAJEDNO: Kornelije Kovač OPROSTIO ĆERKI Kristini što se JAVNO ODREKLA ROĐENE SESTRE Aleksandre!

Domaći

KOLO SREĆE SE OKREĆE, JA MOGU DA SE SUOČIM SA BILO KIM: Kija Kockar progovorila o susretu sa Mirkom Gavrićem i Gagijem Đoganijem na 'Zadrugoviziji' (V

Domaći

SUPROTSTAVILA SE: Sandra Afrika progovorila o sukobu sa Aleksandrom Prijović

Domaći

Gagi se SPRIJATELJIO sa najboljim drugom Marka Miljkovića, a onda priznao da li je Luni pričao o sukobu sa Anabelom! (VIDEO)

Domaći

SADA JE SVE JASNO! Edova žena Zilha se oglasila i objasnila šta misli o svemu što njen muž radi u Zadruzi! NJENA PORUKA ODJEKNULA! (FOTO)

'Original Article