AKTUELNO

Domaći

O NJIHOVOJ LJUBAVI JE PRIČALA CELA JUGOSLAVIJA! Dragan Nikolić i Milena Dravić su se venčali u pauzi snimanja, a na OVOM MESTU je sve počelo… (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Tanjug AP, Pink.rs ||

Da li će se nekad ovakva ljubav ponoviti?

Legendarni glumački par Milena Dravić i Dragan Nikolić voleli su se decenijama, a njihova ljubavna priča i dalje oduševljava generacije koje stasavaju.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Milena i Dragan su bili primer kako treba da izgleda velika ljubav i skladan bračni život. Njihova ljubav počela je 1969. godine kada su snimali film "Horoskop" koji je bio njihovo prvo ostvarenje u kom su igrali zajedno.

Dve godine kasnije, Milena i Dragan venčali su se na pauzi za ručak tokom snimanja filma, a za njihovu ljubav se često govorilo da je kratka za jedan život. Glumci su često isticali kako za ljubav uvek mora postojati tolerancija i razumevanje, a njihova ljubav trajala je 45 godina.

Foto: Pink.rs

Njihova ogromna ljubav dočekala je i starost, a kako je Milena jednom prlikom rekla, ljubav je bila i ostala mnogo više od onoga što je napisano o njima i ostala je uvek ponosna na ono što su imali.

Autor: N. Vujčić

Zadruga

ZAREKAO SE! Janjuš OBEĆAO DA NEĆE PROGOVORITI NI REČ sa Ivanom, a onda su ga Karić i Zola RASKRINKALI! (VIDEO)

Zadruga

VRAĆAJU IM SE EMOCIJE? Iva i Karić šaputali tokom emisije, nisu skidali osmeh sa lica, a onda ju je Stefan pomazio po ruci! (VIDEO)

Auto/Tech

Uskoro bi mnogi mogli da ostanu bez interneta jer nam se približava 768K Dan – evo o čemu se tačno radi

Domaći

ZANELA SE: Ana i Sloba se zbližili na snimanju spota, procurila fotka koja će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA! (FOTO)

Zadruga

ODMAH SE BACILI NA ZADATAK! Janjuš i Bora pokušali da saznaju ko je UKRAO Brendi SRCE, košarkaš na sve načine želeo da izvuče priznanje od Orozovića!

Domaći

KRAJ LJUBAVI? Evo šta kaže Ana Nikolić o RAZVODU OD RASTE!

'Original Article