AKTUELNO

Domaći

OBJAVIO NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU: Arkanov sin odao počast ocu, a komandanta Ražnatovića u ovakvom izdanju do sada niste videli! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Instagram.com/vojinraznatovic ||

Sa njim u naručju!

Na današnji dan navršava se tačno 20 godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana, glavnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde, koji je ubijen 15. januara 2000. godine u prestoničkom hotelu "Interkontinental". Njegova udovica Ceca i deca Veljko, Anastasija i Sofija izašli su danas na Novo groblje u Beogradu, gde je Arkanu održan pomen. Međutim, njegov sin Vojin nije bio prisutan na pomenu, ali se oglasio na Instagramu.

pročitajte još

20 GODINA OD UBISTVA ARKANA Muk i tuga na pomenu ubijenom Ražnatoviću: Ceca s decom izašla na groblje sva u crnom, svi uglas očitali OČE NAŠ (VIDEO)

Foto: Pink.rs, E-Stock/N. Vujčić, Đenka

Naime, Vojin je objavio nikada do sad viđenu fotografiju sa ocem koji ga drži u naručju, a uz to napisao emotivnu posvetu.

Tata i ja. 1984 god. Hvala ti što si bio brižan otac i ponosan patriota. I uz sve to, Srbin iz Crne Gore – napisao je Vojin.

Inače, juče je Vojin na svom Instagram nalogu čestitao Ražnatovićima pravoslavnu Novu godinu, te su mnogi shvatili to kao način da se pomiri sa svojom braćom i sestrama po ocu, s obzirom na to da je poznato da nisu u sjajnim odnosima.

pročitajte još

ARKANOV SIN PRUŽIO RUKU POMIRENJA RAŽNATOVIĆIMA? Obratio se javno ovom porukom pred 20. godišnjicu smrti njihovog oca! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

Domaći

PRALA NOGE USRED EMISIJE! Sanju Marinković nikad niste videli u ovakvom izdanju! (FOTO)

Domaći

NIKAD ZAVODLJIVIJA: Slavicu Ćukteraš u ovom izdanju DO SADA NISTE VIDELI, zapalila društvene mreže! (FOTO)

Domaći

Radu u OVAKVOM izdanju još NISTE VIDELI! (FOTO)

Domaći

U OVAKVOM izdanju Draganu Mirković još niste VIDELI! (FOTO)

Domaći

DEA NAPRAVILA VELIKU PROMENU: Voditeljku 'Novog jutra' nikada niste videli u ovakvom izdanju! (FOTO)

Domaći

U OVAKVOM IZDANJU GA NIKAD NISTE VIDELI: Ovako Haris Džinović izgleda kada SKINE ŠEŠIR (FOTO)

'Original Article