AKTUELNO

Domaći

OBOJE GLUME U ''CRVENOM MESECU''! Sin Milenka Zablaćanskog VEĆ GODINAMA je u vezi sa ovom koleginicom! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović ||

Milionski auditorijum ni ne sanja da su ovi glumci zajedno.

Talentovani glumac Ivan Zablaćanski igra u jednoj od najgledanijih serija na ovim prostorima. Publika ima priliku da svakog radnog dana da uživa u seriji "Crveni mesec" koja se emituje na televiziji Pink.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je sin pokojnog glumca Milenka Zablaćanskog, Ivan Zablaćanski, isto glumac, kao i to da je u vezi sa koleginicom Jelenom Puzić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ivan Zablaćanski u seriji "Crveni mesec" igra Stevana Kalinića, desnu ruku Apisa, dok njegova devojka, Ivana Puzić ima ulogu glumice Hristine.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Jelena i Ivan su već nekoliko godina zajedno, a ovaj mladi talentovan par zasigurno može da ponese titulu najlepšeg ljubavnog para na našoj javnoj sceni.

Foto: RTV Pink/Miloš Rafailović

Najzahtevniji projekat televizije Pink, seriju "Crveni mesec" možete gledati svakog radnog dana od 21:15 na ružičastoj televiziji.

Autor: J.V.

Domaći

IZA KULISA ZADRUGOVIZIJE: Tara otkrila da ju je Mateja iznervirao, Dragana Mitar priznala da li za Eda i nju ima nade! (VIDEO)

Domaći

PRATITE UŽIVO NA TV PINK! Lepi Mića, Bane i Bora u emisiji 'ZADRUGA – NAROD PITA' spremni da otkriju sve što zanima milionski auditorijum! (FOTO)

TV

BEZ KONKURENCIJE! TV Pink najgledaniji komercijalni emiter i u četvrtak (FOTO+VIDEO)

Domaći

PINK GLEDANIJI OD SVIH TELEVIZIJA ZAJEDNO! Potpuna dominacija omiljene TV stanice u Srbiji: Superfinale Zadruge prati ČITAVA NACIJA! (FOTO)

Domaći

BIO JE ŠOKIRAN! Ognjen Amidžić ispričao šta mu je petogodišnji sin rekao I OSTAVIO GA U ČUDU! (FOTO)

Društvo

Televizija Pink NASTAVLJA DOMINACIJU: Ružičasta televizija ponovo najgledanija

'Original Article