U emisiji RTL-a ‘Na kavi kod Doris’ na temu predbračne čistoće gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka koji je nakon višegodišnje borbe s ovisnošću o drogama napokon riješio svoj problem i to nakon što je, kako kaže, spoznao Boga i duhovnost.

– Puno sam puta rekao da je gotovo, pa sam opet pokleknuo, ali se ovog puta stvarno nadam da je gotovo s tom pričom – kazao je Stoka. Podržava ljude koji žive predbračnu čistoću jer kaže, mnogi nemaju snagu da to izdrže.

– Mediji nam nameću fizičko, slijedimo izopačene trendove, klinci izrastaju bez tradicionalnih vrijednosti, a danas ih je teško održavati. Ja se nisam mogao oduprijeti drogi i zazivao sam Boga kad više znanost nije mogla pomoći – priznaje reper.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Prošao sam u 18 godina ovisnosti svašta, od psihijatara, egzorcista, terapija, ludnice, komune… Sve što možete zamisliti. Uvijek kažem da je droga savršena stvar s najkatastrofalnijim posljedicama na svijetu. Meni se puno puta dogodilo nešto ružno, ali Bog ima neki drugi plan sa mnom. Mene je iz predoziranja, iz umiranja, vraćao među žive – rekao je Stoka te otkrio da je zato otišao u Cenacolo gdje se kroz molitvu i vjeru riješio ovisnosti.

Kazao je da bi teško izašao iz ovisnosti da nije imao ljubav svojih roditelja koji nikad nisu dignuli ruke od njega.

– Radim sa srcem ono što meni čini dobro, a molitva mi čini to dobro – zaključio je Stoka te rekao da bi ipak volio da je ustrajniji u tome da živi predbračnu čistoću.

Original Article