Sinoć je u emisiji “Amidži šou” došlo do žestokog sukoba između pjevačice Vesne Vukilić Vendi i gej aktiviste Predraga Azdejkovića.

Osim njih, i ostali gosti su iznosili svoje stavove o Paradi ponosa, a pjevačica i bivša članica grupe “Hurricane” o ovome nije željela da se izjašnjava.

-Ja sam liberalna i smatram da svako treba da iskazuje svoju slobodu, a ljubav je ljubav. O samoj paradi se ne bih izjašnjavala – rekla je Sanja Vučić u emisiji, a nakon gostovanja se na ovu temu oglasila na Instagramu.

-Voljela bih da razjasnim neke stvari povodom večerašnjeg gostovanja, moram da kažem da mi je bilo jako neprijatno i nisam navikla na ton koji je emisija u pojedinim segmentima poprimila, i zato vođena time sam htjela da izbjegnem da budem dio polemike, prvenstveno jer sam došla drugim povodom. Oduvijek sam bila saveznica, ljubav i jednakost će uvijek imati moju podršku – napisala je ona.

(Express/Kurir)

The post Oglasila se Sanja Vučić nakon skandala u emisiji: Jasna poruka za one koji podržavaju paradu appeared first on Express.

Original Article