Branka Blek Rouz danas je diskvalifikovana iz rijalitija Zadruga, a tim povodom TV Pink izdala je saopštenje koje prenosimo u celosti.

ZBOG OVE TUČE I UVREDA Branka Blek Rouz je pobegla iz Zadruge! (FOTO)

“Povodom samovoljnog izlaska Branke Blek Rouz iz kompeksa Zadruga i zbog grubog narušavanja pravila i zakona koji važe u ovom rijalitiju, upravni odbor Pink Media Grupe je doneo, na sednici održanoj u subotu 9. septembra u 17 časova, sledece zaključke:

Branka Blek Rouz će biti suočena sa pravnim posledicama i akriviranjem člana 5 ugovora potpisanog između svih igrača i produkcije, zbog nepoštovanja i grubog narušavanja pravila rijaliti programa Zadruga proisteklih iz gore pomenutog člana. Ukoliko se ispostavi da Branka Blek Rouz nema ovaj novac, tražićemo od nadležnih sudskih institucija blokadu svih Brankinih računa do izmirenja ove ugovorne obaveze!

Takođe, Pink Media Grupa će sprovesti sve pravne radnje kako bi se sproveo krivični postupak zbog iznošenja kleveta, ali i neistinitih i lažnih informacija. Pink Media Grupa će povesti i postupak za naknadu štete zbog davanja lažnih i netačnih informacija u srpskim medijima koje Pink Media Grupi prave ogromnu štetu!

Pravni tim Pink Media Grupa će podneti i krivičnu prijavu protiv Branke Blek Rouz za zlostavljanje i nasrtaje na pripadnike bezbednosnih službi koji su profesionalno obavljali svoje bezbednosne zadatke!

Branka Blek Rouz treba da zna da u ovoj državi postoje pravosudne i druge institucije, a ne samo šipka u noćnom klubu i kriminalne pretnje koje je sprovodio ovaj učesnik!”

OVAKO JE PRESKOČILA OGRADU! Branka Blek Rouz pobegla iz Zadruge! (VIDEO)

Scandalivan vučićević

The post Oglasilo se rukovodstvo Pinka: Krivično ćemo goniti Branku Blek Rouz, tražimo blokadu njenih računa! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …