Pre njenog ulaska u rijaliti “Zadruga” skoro da se i nije govorilo o ljubavnom životu Lune Đogani. Ova mlada devojka je javnosti bila zanimljiva kao dete Anabele i Gagija Đoganija, a o njenom privatnom životu se retko kada spekulisalo.

No, interesovanje za tu sferu njenog života poraslo je kada je kročila na imanje u Šimanovcima i postala učesnik šou programa “Zadruga”. Započela je vezu sa Slobom Radanovićem i od tada se mnogo toga promenilo.

A post shared by Georgije Kovačević_Official (@georgijekovacevic_official) on

Sada se i njeni bivši oglašavaju, a jedan od njih je i nekadašnji učesnik “Pinkovih zvezda” Georgije Kovačević. Zanimljivo je da je momak završio Bogosloviju, ali je učestvovao u šouu iz kojeg je ponikao i Sloba. Ipak, veza između Lune i Georgija nije dugo trajala, tvrdi Kovačević.

“Moj je utisak da je Luna jako razmažena i nezrela devojka. Nakon svega, drago mi je što između nas nije uspelo, a Slobi i njoj želim svu sreću”, izjavio je Georgije.

PAŠĆETE od smeha kada vidite kako se Luna prolupala (video)

scandal!Ivan Vučićević

The post OGLASIO SE BIVŠI Luna je pre Slobe bila u vezi sa njegovim kolegom, a evo šta on kaže o odnosu sa poznatom blogerkom appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …