Glumac Petar Strugar je sinoć fizički napdnut u Jakovu, na salašu čiji je zakupac i taj slučaj je prijavio policiji. Vest o tome pročitajte ovde.

Petar Strugar MORA HITNO NA OPERACIJU! Nakon što je PRETUČEN glumcu POLOMLJEN NOS I PUKLA MU OČNA ŠUPLJINA!

OGLASIO SE STRUGAR! "Krenuo sam kući iz konjičkog kluba, mislio sam da hoće nešto da me pita…" – EVO ŠTA SE DOGODILO!

Glumac je istakao da ga je radnik Ivan G. udario pesnicom u glavu posle rasprave salašu. Vest o tome pročitajte ovde. Nakon svega toga, radnik je izneo svoju stranu priče.

printscreen you tube blic tv

Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l' to odmah znači da je stvarno taj neko pijan? – započeo je Ivan o spornoj situaciji sa Strugarom.

Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: "Hoću, sutra malo" – dodao je.

– Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: "Smrdiš!". Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al' kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je posle umešana, dao sam izjavu, dao je i on. Sledi postupak – zaključuje Ivan.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article