youtube/AmiG Show

Voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj, koji je preminuo 2016. godine, činili su grupi “Flamingosi”, kojoj nije bilo suđeno da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

Amidžić se sada prisetio prijatelja i otkrio kako su došli na ideju da osnuju bend.

– Marinko i ja smo bili na kafi i sve smo dogovorili kroz zezanje. Imali smo želju da mašemo našim majkama iz grin ruma “Beovizije”, pa smo otišli na taj festival. Krenuli smo sve neozbiljno, a na kraju smo snimili četiri albuma. Baš sam ponosan na nas – ispričao je voditelj, a potom se osvrnuo na mart 2016. godine, u kom nas je Madžgalj zauvek napustio:

– Marinko i ja smo bili pre svega prijatelji. Kada sam čuo da je bolestan i da ne može da se izleči, bilo mi je mnogo teško. Tek tada sam shvatio šta je život… Kada se desilo sve to sa Marinkom, počeo sam da vodim računa o zdravlju i da idem na redovne preglede kod lekara.

Upravo zbog te životne odluke, Ognjen je na vreme rešio probleme koje je imao sa zdravljem.

– Bolje je sprečiti nego lečiti. Imao sam insulinsku rezistenciju koju sam uspeo da izlečim tako što sam promenio ishranu i počeo da treniram. Sada sam se malo zapustio, ali ću uskoro ponovo početi da vežbam – kazao je Amidžić.

Original Article