IZVOR

Dara Bubamara požalila se prijateljima da je spremna da plati milion dinara (oko 16. hiljada maraka) samo da se sa interneta povuku njene porno-fotografije.

Dok joj je eksplicitni materijal u jednom periodu koristio za posao, folkerka nije imala ništa protiv toga, ali sada je stvar totalno drugačija. Pjevačica je u pregovorima o jednom ozbiljnom biznisu, zbog čega bi te slike mogle da joj naprave problem.

– Bubamaru stranci žele da angažuju za jedan posao, koji ona još nije prihvatila jer nema vremena zbog brojnih nastupa. Mogla bi da zaradi veću svotu novca, ali koči je njena prošlost. Da bi biznis uspio, ona ne sme da ima nijednu mrlju, a ima ih poprilično. Dara je nedavno zamolila prijatelje da joj pomognu da se riješi svojih golišavih fotografija, za šta će platiti koliko god para da traže. Najveći problem joj je Instagram jer se materijal tu najviše šerovao i prenosio, a uz to postoje i brojni negativni komentari na njen račun – otkriva izvor.

Folkerka je, inače, prethodnih godina dolazila u centar pažnje, a njene nekadašnje fotografije bez cenzure nikoga nisu ostavljale ravnodušnim. Posljednji put navodno je greškom na Instagramu objavila video u kom je u eksplicitnim pozama, a u jednom trenutku se igra seksualnim pomagalom. Iako je video brzo uklonila, njeni pratioci su uspjeli da ga skinu i sačuvaju. Međutim, Dara se nije mnogo potresla, čak je prokomentarisala kako je greškom pritisnula pogrešno dugme i objavila sporni snimak.

Izvor: Alo.rs.

The post OGROMAN NOVAC: Dara Bubamara pokreće novi biznis appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Original Article