Sigurno svi jako dobro znate dečaka sa omota Kinder čokoladica, ali… On više nije dečak, ima 29 godina, bavi se manekenstvom i glumom, i sada je prilično mišićav.

Alesandro Eger pojavio se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji i mnogi su se zapitali – ko je ovaj zgodni i elegantni muškarac?

View this post on Instagram

Cara Venezia, sei bella quando piove, quando ti allaghi, quando c’è nebbia, sole e freddo, sei bella anche in tempi duri. E io ho l’onore di godermi la tua bellezza. Ciao Venezia 🇮🇹 #venezia #veneziafilmfestival

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Možda na prvi pogled njegovo lice nije bilo poznato, ali ispostavilo se da je i te kako poznat, i mnogima asocijacija na detinjstvo.

Zašto? Zato što je Alesandro dete sa Kinder čokoladice, piše Telegraf.

Ko je Alesandro Eger?

View this post on Instagram

Anche oggi, pur non avendo avuto la minima voglia 😂 mi sono allenato, basta poco alla volta ma con costanza! Chi di voi sta facendo lo stesso? #iorestoacasa #quarantine #quarantena #alessandroegger #fitness

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Ovaj mladić je model srpsko-italijanskog porekla, koji je nakon uspeha u svetu manekenstva spreman da se oproba čak i na filmskom platnu.

Rođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju kako bi pobegli od rata.

Ostalo je istorija; postao je jedno od najpoznatijih lica sa omiljenih slatkiša svakog deteta.

Bio je dete Kinder čokoladica. Ono nasmejano lice na omotu najpoznatijih čokoladica upravo je njegovo i krasilo ga je nekoliko godina.

Od tada je prošlo dosta vremena, ali njegova strast prema poziranju pred objektivima nije prestajala.

Postao je profesionalni model i često viđen na prestižnim revijama, a posebno je značajno da je radio za luksuzne vodeće modne kuće “Dolce & Gabbana” i “Versace”. Ali, to nije sve, jer je njegova strast bila usmerena i prema glumi, pa je već sa 17 godina bio angažovan u raznim reklamama.

Možda ga se sećate i iz nekih serija, među kojima je “A doctor in the family” i sitkom “The Band”.

Zvanično je postao poznat 2017. godine, kada je sa majkom Kristinom, sa kojom je uvek imao konfliktnu vezu, učestvovao u rijaliti takmičenju “Peking Ekspres” koje prati parove dok stopiraju od ili do Pekinga.

A ljubavni život?

Nažalost, da. Alesandro je zauzet. Već nekoliko godina je u srećnoj i čvrstoj, čini se neraskidivoj vezi sa Madalinom Doroftei.

View this post on Instagram

Vediamo chi indovina dove siamo? Metto Like ai commenti giusto 🌈💕 @officialmadalinadoroftei

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Žive zajedno od njegove dvadesete godine, što je sada već devet godina, a ona je takođe prava lepotica. Bavi se manekenstvom i bila je Mis Rumunije, zemlje iz koje i potiče.

Zgodni 29-godišnji Srbin danas na Instagramu ima 102.000 pratilaca i ovog momenta 375 objava.

I to objava u kojima se ne ustručava da pokaže svoje mišićavo telo, čak i intimu..

View this post on Instagram

Trovate voi la didascalia giusta😂❤️ So che non mi deluderete 😜

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Bili su omiljeni brat i sestra Jugoslavije, a da li znate kako se zovu?

The post Omiljeni Kinder dečak je rođen u Beogradu, danas ima 29 godina i žene su odlepile za njim appeared first on Luftika.

Original Article