ONA JE NAJBOLJE RAZUME! Dragana Mitar šokirana zbog onoga što se desilo Nadeždi: ZOVI ME, MOLIM TE, DA ZNAM DA SI DOBRO... (FOTO)

showbiz

ONA JE NAJBOLJE RAZUME! Dragana Mitar šokirana zbog onoga što se desilo Nadeždi: ZOVI ME, MOLIM TE, DA ZNAM DA SI DOBRO… (FOTO)

Pružila joj reči podrške!

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila za portal Pink.rs i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga – Narod pita" uputila u klub gde je bio Toma, koji je flertovao sa devojkama, a sa jednom se i poljubio! Nakon toga se desio fizički sukob među njima, a kako je Nadežda, koja se trenutno nalazi u Urgentnom centru, rekla, Panića je privela policija.

Autor: Privatna arhiva

Za Nadeždu već stižu reči podrške, a prva koja se javno oglasila je njena cimerka iz Bele kuće Dragana Mitar, koja je, kako se već pisalo, i sama bila žrtva nasilja.

Stop nasilju nad ženama! Nadežda Biljić, podrška, Naco, volim te! Ako treba bilo šta, zovi me molim te, da čujem da si dobro… – napisala je Dragana.

Autor: Printscreen Instagram/dragana_mitar

Autor: Pink.rs

Original Article