Goran Sultanović koji za sebe kaže da je po nacionalnosti Beograđanin, pa tek onda Srbin dočarao je delić duha Beograda iz svoje mladosti. On je otkrio osnove "kafanskog bontona", sve o ljuma kojima se divio, a izdvojio je i jednu damu za koju tvrdi da je bila fatalna žena bez premca tog vremena.

MALO KO ZNA DA JE BAKA NIKOLE ĐURIČKA NAŠA POZNATA GLUMICA! Iznenada je dobila OTKAZ, a pamtimo je po ovom FILMU!

Printscreen You Tube

– Ja sam prvo postao kafanac, pa sam onda postao glumac, ali vreme boemije je nemoguće više u današnje vreme, jer kad bih ja upoznao Miku Antića i Branu Crnčevića preko Interneta i Fejsbuka. To je nemoguće, kafane su tada bile zamene za sve – rekao je glumac.

FENOMEN! Ova planina GORI čitavu večnost – MEŠTANI SE KLANJAJU VATRI, iza svega se krije JEZIVA PRIČA!

Glumac je pričao i o fatalnim ženama u to vreme.

Printscreen You Tube

Neću da vam nabrajam takve žene, da ne bih nekog povredio i uvredio, ali postiji mesto… Slagaću vas krajem sedamdesetih, Olivera Katarina, koja je onda bila vamp žena, odvela me je u to mesto. Kad sam ušao u kafanu ja sam mislio: Bože kako da pobegnem, ona me upoznala sa deronjskim ciganima koji su nju obožavali i sutradan je došla na snimanje, kao da se ništa nije desilo, kao dama. Ona je bila u to vreme maltene prvi lik Jugoslavije, ali je umela I da barabar banči sa ciganima, da peva, a da pritom ne baulja i da ne lupeta gluposti, da ne bude pijana – otkrio je glumac.

GIDRA PREVARIO CELU EKIPU ŽIKINE DINASTIJE! Zabranili mu da PIJE tokom snimanja – Setio se da URADI OVO! Niko nije sumnjao!

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article