Prvi tjedan snimanja ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ nije prošao bez nezgoda, no holivudska produkcija bila je spremna na sve.

Član produkcije ozlijedio se na setu. Kako se nastavak kultne “Mamma Mie” snima u Barjoškoj uvali na Visu, koju čuvaju zaštitari te koja je, zbog zaštite filma nedostupna za javnost, ozlijeđenog člana produkcije gumenjakom su prevezli sa seta.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL 12.09.2017, otok Vis – Zapocelo je snimanje hollywoodskog filma Mamma Mia 2. Gumenjacima glumce i osoblje produkcije prevoze na set gdje se snima film, buduci da se radi o nepristupacnoj plazi. Jeremy Irvine, Lily James. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Pružena mu je pomoć. Kako doznajemo, radi se o lakšim tjelesnim ozlijedama te se član produkcije nije našao u životnoj opasnosti.

Uzrok nesreće je nepoznat kako se ne bi otkrili detalji iz filma. Zbog nedostupnosti seta, članovi produkcije svakodnevno putuju gumenjacima.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U posljednjim danima kolovoza, ekipa je počela snimati kadrove iz mjuzikla u britanskom Oxfordshireu. Za scenografiju je bio zadužen Alan MacDonald, no osoblje hotela ga je u ranim jutarnjim satima 31. kolovoza pronašlo mrtvog u sobi.

Original Article