Morbidna spomenik-čestitka, postavljena u centru Vrbasa, zaprepastila je stanovnike, a definitivno ulazi u konkurenciju najjezivijih novogodišnjih čestitki koje je svet video. Sam pogled na crnu tablu, sitne novogodišnje ukrase, zlatna slova i veliki par belih krila dovodi do zaključka da je za posao izrade praznične dekoracije angažovan kamenorezac.

Opština Vrbas je već počela sa postavljanjem božićnih i novogodišnjih čestitki u ovom gradu, a njihov izgled je, u najblažu ruku, bizaran. U centru grada Vrbašane je dočekala velika crna tabla koja neizbežno podseća na nadgrobni spomenik, a na kojoj je, uz čestitke, čak nacrtan i par velikih belih krila, piše Nova.rs.

Jedno što na njoj ukazuje na praznično raspoloženje su par diskretnih ukrasa koji su nacrtani uz ivicu table.

Spomenik – čestitka je već izazvala brojne komentare među Vrbašanima, koji mahom kažu da morbidniju čestitku nikada nisu dobili.

“Mora da je neki kamenorezac avanzovao u bitnu zverku”, “Joj ga nama, dobili smo i mi Vesića”, “Lepu nam godinu žele uz nadgrobni spomenik” i “Đe je pop?” su samo neki od komentara građana, koji se sa pravom pitaju kakva li će im tek novogodišnja jelka biti.

Za sada nije poznato ko je autor i idejni tvorac spomenik – čestitke, ali iza njenog postavljanja, kako na njoj piše, stoji Opština Vrbas.

Isus sa ženskim grudima u reklami islandske crkve poziva decu na nedeljnu misu

The post Opština Vrbas nadgrobnim spomenikom čestita građanima Novu godinu appeared first on Luftika.

Original Article