Žao nam je što moramo s vama podijeliti tužne vijesti. Naša divna i voljena Rebekah Shelton iznenada je umrla u srijedu. Molimo Vas da poštujete privatnost obitelji u ovim teškim trenucima, stoji na društvenoj mreži brazilske glumice.

#NewProfilePic pic.twitter.com/WjuDNVkUe7

— Rebekah Shelton (@MissRShelton) November 19, 2017

Uzrok smrti još nije poznat, javljaju iz policije. Transrodna Rebekah Shelton javnosti je postala poznata kada se 2009. pojavila u britanskom ‘Big Brotheru’. Gledatelji su na društvenim mrežama pisali kako je se sjećaju kao jednu od najboljih stanarki.

Foto: Instagram

– Ovo je odvratno što se dogodilo. Sjećam je se, bila je divna osoba. Svojom tranzicijom u ženu je mnogo postigla – napisao je jedan pratitelj. Naime, Rebekah je promijenila spol 2014. u Riju, a kako bi dovršila svoj prijelaz ugradila je silikone.

Foto: screenshot/Youtube

Njezino ime prije tranzicije je bilo Rodrigo Lopes. Oduvijek je govorila da ima nultu stopu tolerancije za nasrtljive i naporne dečke, te da ne bi pristala na seks za jednu noć.

– Rebekah je moderna žena. Ne želi da joj tipovi plaćaju piće i otvaraju joj vrata. Samostalna je, no ipak voli da je tu i tamo neki dečko razmazi jer ona to zaslužuje – opisao je Rodrigo svoje ‘drugo’ ja prije nego je otišao na operaciju.

Prošle godine otkrila je kako se prije operacije spola bavila prostitucijom.

– Napustila sam svoj dom i ušla u lanac prostitucije. Prodavala sam tijelo šest mjeseci. Nekoliko puta sam se zbog toga pokušala ubiti, a nisam imala nikog s kim bi podijelila svoju bol – izjavila je.

Foto: screenshot/Youtube

Kao žena je počela živjeti 2012., a tada je krenula nositi i visoke pete i žensku odjeću. U Big Brother kući bila je u vezi s Charliejem Drummondom (30) koji je 2014. završio u zatvoru zbog brutalnog napada.

Original Article