Građani su se nakon glazbenog ispraćaja uputili na promenadu gdje su u Dravu puštali crvene ruže

Osječani su se danas oprostili od Krunoslava Kiće Slabinca, legendarnog glazbenika koji je preminuo u petak, nakon duge i teške bolesti. Brojni građani okupili su se na Trgu Ante Starčevića gdje su uz zvukove tamburice odali počast glazbenoj legendi, piše SIB.hr.

OBJAVLJENI DETALJI POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA KIĆE SLABINCA: Slavonija će se od legendarnog pjevača oprostiti na poseban način

Tamburaši su i u drugim slavonskim gradovima svirali pjesme kao i u Osijeku, među kojima su “Otišao je s mirisima jutra”, “Tamburaški rastanak” i dr. Na glavnom osječkom trgu postavljen je i veliki video zid na kojemu će se do 21 sat prikazivati fotografije iz Kićinog života uz njegovu glazbu u pozadini.

Građani su se nakon glazbenog ispraćaja uputili na promenadu gdje su u Dravu puštali crvene ruže.

POTRESNA ISPOVIJEST KIĆINA SINA: ‘Mjesecima je ležao u bolnici, a mi ga nismo mogli vidjeti, ni čuti, niti poljubiti’

Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je u petak u zagrebačkom KBC-u gdje je proveo tri mjeseca. Operirao je srce i ugrađene su mu tri premosnice. Nakon operacije spojen je na respirator i smješten na intenzivnu njegu. Prije nekoliko tjedana trebao je biti dvojen od respiratora, no stanje mu se pogoršalo. Dobio je upalu pluća i infekciju.

Pogledaj fotogaleriju

Original Article