AKTUELNO

Domaći

OTIŠLA JE NAŠA NEDA SA SVOJOM IZUZETNOM DUŠOM: Počela komemoracija slavnoj glumici, u sali muk! NJEN BRAT SEDI U PRVOM REDU (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Pink.rs/D. Božović ||

Kolege i prijatelji došli da odaju počast.

Legendarna glumica Neda Arnerić preminula je u petak, 10. januara, a danas se u njenu čast održava komemoracija u Jugoslovenskoj kinoteci. Komemorativni skup počeo je minutom ćutanja.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Pink.rs/D. Božović

Brojne kolege, prijatelji i svi oni koji su je voleli došli su u Jugoslovensku kinoteku kako bi joj na ovaj način odali počast. Među prvima su stigli Rada Đuričin, Branko Cvejić, Irfan Mensur, Anica Dobra, Radoš Bajić, Feđa Stojanović, Milica Zarić i drugi, a u prvom redu na komemoraciji bio je Nedin brat Predrag Arnerić.

Foto: Pink.rs

Okupljenima se na početku obratio i direktor Jugoslovenske kinoteke Jugoslav Pantelić, koji je pročitao telegrame onih koji nisu mogli da prisustvuju komemoraciji.

Otišla je naša Neda sa svojom izuzetnom dušom. Saučešće vama i njenoj porodici – pisalo je u telegramu koji je poslala Mira Banjac.

Foto: Pink.rs

Nedavno su se ugasile tri velike filmske zvezde, napustila nas je draga Milena Dravić, Dusica Žegarac i oličenje života i ljubavi – naša Neda. Počela si rano, a profesionalni život nas je dva puta spojio, radili smo zajedno na dva filma i to je bilo dragoceno – stajalo je u telegramu Lordana Zafranovića.

Urna sa posmrtnim ostacima glumice biće položena u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a ispraćaj za kremaciju je u subotu, 18. januara u 16.30 časova na Novom groblju.

Podsetimo, Nedu je u njenom stanu na Vračaru zatekao njen brat, koji je došao da je obiđe pošto mu se nije javljala. On je zatekao na stolici, za trpezarijskim stolom.

Autor: D. B./ N. V.

Domaći

NA UŠĆU VLADAO TAJAC: Tapovci posvetili pesmu pokojnom fudbaleru Dejanu Čuroviću, zbog ovog snimka ćete se NAJEŽITI! (VIDEO)

Showbiz

PLOVI, SREBRNA DEVOJKO! Ovako se kolege opraštaju od čuvene Keri Fišer!

Domaći

SPLIĆANI SE OPRAŠTAJU OD OLIVERA: Pevača ispraćaju njegovim pesmama na poslednju plovidbu!

Hronika

KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI BUTULIJE biće održana u utorak, u Skupštini grada Beograda, sahrana na Gradskom groblju u Trebinju

Domaći

NEDA UKRADEN U SUZAMA NAPUSTILA ŠABANOVU KUĆU, PA UPUTILA JEZIVU PORUKU: Ovo je PROKLETSTVO nas pevača (FOTO+VIDEO)

Domaći

MUK I TIŠINA U KAPELI: Na Novom bežanijskom groblju izložen KOVČEG s telom pokojne Divne Karleuše! Ceo prekriven njenim omiljenim cvećem (FOTO+VIDEO)

'Original Article