Nakon što je za kratko vreme postala poznata našoj javnosti, Jovana Popović (24), devojka koja nije rođena u Srbiji, ali za nju živi, otkrila je za „Alo.rs“ kako je glumac Miloš Biković završio na njenom telu.

Oduševljen! Nećete verovati na kom DELU TELA je devojka istetovirala Bikovića! (FOTO)

– Većini žena Miloš je u srcu zbog svoje lepote, pa tako nisam ni ja ostala imuna na njegov šarm. Gledala sam film „Južni vetar“ tada sam se zaljubila u sve sto je Maraš radio i poželela sam da bar na neki način uvek bude sa mnom“ – rekla je Jovana.

Inače, Miloš Biković je samo deo srpskih simbola iscrtanih na Jovaninoj nozi.

– Moj brat Petar je tatu majstor i ima svoj studio ovde u Nemačkoj, sve ideje zapravo kreću od njega, a ja uživam u rezultatima – dodala je Jovana.

– Ja nisam rođena u Srbiji, ali je Srbija rođena u meni – lepa Jovana ovom porukom i srpskim simbolima svima je jasno stavila do znanja da je veći patriota od mnogih koji žive u njoj.

Instagram/Printscreen

Ona nije mogla da sakrije sreću kada je čula da je Biković podelio njenu sliku na svom Instagram profilu, a ni rečima još uvek ne može da opiše.

– Brat je uleteo u sobu i rekao mi: Jovana nećeš verovati šta je bilo, Miloš nas je „šerovao“ uz veoma dobar i šaljiv komentar! – počela je Popovićeva.

– Toliko sam se radovala što sam bar na neki način doprla do njega i još uvek ne verujem šta se dešava od tada. Poslednje što sam mislila jeste da ću završiti u medijima, ali to je samo znak da sam izabrala pravog glumca – objasnila je Jovana.

Članak Otkrila CELU ISTINU! Javila se devojka koju je “proslavio” Miloš Biković (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article