Glumici Meliti Bihali (79) davno je ‘dozlogrdilo’ što se najčešće spominje scena u kojoj ona kupa pradjeda obitelji, Maksimilijana (Milivoje Tomić) stalno spominje.

– Na toj se sceni stalno inzistira, što mi negdje i smeta. Vidjela sam po gradu da je ona svakom DVD-u na naslovnoj strani – rekla je Melita, koja je utjelovila sluškinju Olju.

Legendarna scena, kaže, uhvatila je i nju samu nespremnom. Naime, glumac Milivoje se o detaljima scene dogovorio samo s redateljem Šijanom, bez da su Meliti rekli što će ‘pradjed’ učiniti.

– Ta scena nije trebala tako izgledati, već je Tomić, u dogovoru s redateljem, meni rastrgao košulju dok me uvlačio u kadu u kojoj se kupao. Ipak, scena je ispala simpatično i spontano, upravo zbog toga što ja nisam znala za njihov dogovor i bila sam iznenađena. Naravno, nisam se naljutila na njih – prepričala je Melita za Press Online.

Foto: Screenshot

Glumica je otkrila i da je snimatelj Boža Nikolić htio da u jednoj sceni bude potpuno gola, iako se, kaže, prije toga nisu dogovarali za takvu scenu.

– Pobjegla sam pokrivena plahtom u kut, ali je Mija Aleksić stao u moju obranu rekavši da me ostane na miru, jer nije bio takav dogovor – prepričala je Bihali.

Original Article