Devica
Najveći strah Device je strah od napuštanja, a potiče iz njihovog perfekcionizma. Plaše se da otkriju svoje mane i nedostatke. Njihova tendencija da postanu previše samokritični potkopava njihovo samopoštovanje i čini da se osećaju nedostojno ljubavi. Moraju shvatiti da niko nije savršen, prihvatiti njihove slabosti i pustiti partnera da ih vidi onakvima kakvi jesu.

Škorpija
Najveći strah Škorpije je strah od izdaje. Oni operišu dvostrukim standardom, pri čemu očekuju od svog partnera da bude potpuno iskren i emocionalno otvoren, a svoja osećanja i misli zadržavaju za sebe. Moraju da shvate da se istinska bliskost gradi na uzajamnom poverenju, da prevaziđu strah od povrede ili napuštanja i nauče da se otvore prema svom parteneru/partnerki.

Strelac
Ono čega se Strelac najviše plaši je gubljenje slobode. Skloni su dugotrajnoj borbi sa rutinom, dosadom i nepotrebnim teretima. Kao rezultat, na kraju trče u suprotnom pravcu svaki put kada neko pokuša da izgradi dublju vezu sa njima. Moraju shvatiti da emocionalno vezivanje za nekoga ne podrazumeva nužno gubitak nečije nezavisnosti.

Članak Ova tri horoskopska znaka najviše strepe na početku ljubavne veze se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article