Foto: Profimedia

Izabrati božićni poklon za britansku kraljicu Elizabetu nije nimalo lak zadatak, ali ako je suditi prema pisanju stranih medija, novopečena verenica princa Harija, Megan Markl to je s lakoćom odradila i pritom nasmejala do suza uvek strogu kraljicu.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU ŠOKIRANI FRIZUROM NOVE ENGLESKE PRINCEZE: da li je Megan Markl smela ovakva da se pojavi u javnosti? (FOTO)

Megan Markl ne samo da poslednjih meseci oduševljava publiku i obožavaoce, već je s lakoćom osvojila i uvek strogu i rezervisanu kraljicu Elizabetu.

To potvrđuje i činjenica da joj je na tradicionalno božićno slavlje u Sandringamu, gde je bila pozvana kao specijalna gošća, donela savršen poklon koji je jednostavno oduševio 91-godišnju vladarku.

Kraljevska porodica već godinama poštuje odluku da povodom Božića jedni drugima daruju šaljive poklone, a ne one skupocene. Tako smo nedavno imali prilike da saznamo da je vojvotkinja Kejt Midlton za prošli Božić kraljici darovala jedan izuzetno inovativan poklon. Pripremila joj je čatni (chutney) – poznati slatko-kiseli sos, koji se priprema od mešavine voća, sirćeta, začina, a najviše šećera. Originalno recept dolazi iz Indije, a kraljica je navodno luda za njim.

Kliknite OVDE da pročitate šta je nova engleska princeza Megan poklonila kraljici! Article source: http://www.lepaisrecna.rs/slobodno-vreme/vesti/22560-poklon-kraljica-elizabeta-nije-ocekivala-megan-markl-foto.html