Tatjana Matejaš Tajči, danas Tatjana Cameron (46), proslavila se na Jugoviziji u Zadru pjesmom ‘Hajde da ludujemo’ nakon čega je tadašnju Jugoslaviju 1990. predstavljala na Pjesmi Eurovizije.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1194961 / ]

Ipak, jedna od popularnijih tadašnjih zvijezda počela je nastupati tri godine ranije, a njezin imidž mnogo se razlikovao od onog iz ‘zlatnog’ doba.

Tako je na Mak Festu 1988. nastupila kao brineta u crno zelenoj haljini velikom mašnom na glavi. Otpjevala je pjesmu naziva ‘Kabala’, a kako je sve izgledalo pogledajte ovdje:

Podsjetimo, Tajči je otišla iz Hrvatske 1992. na vrhuncu karijere. Odselila je zbog, kako tvrdi, nesretne ljubav. Diplomirala je na Akademiji u New Yorku, a 1997. se preselila u Los Angeles u potrazi za boljim poslovnim prilikama. Tamo je upoznala budućeg supruga, pijanista i kompozitora Matthewa Shanea Camerona.

Foto: Privatni album

Vjenčali su se 4. prosinca 1999., a u braku su dobili trojicu sinova: Evana Amadeusa (15), Blaisea Ludviga (12) i Dantea Xaviera (17). Matthew je nedavno preminuo od posljednica nepušačkog raka pluća.

Foto: PromoOriginal Article