AKTUELNO

Domaći

Ovde je prve korake napravio moj sin Igor: Ana Bekuta otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života, pa priznala kako se slažu Mrka i njena majka! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Pokazala je svoj rodni kraj ekipi najgledanije emisije o poznatima.

Ekipa emisije "Premijera – Vikend specijal" posetila je ove nedelje Priboj, rodno mesto naše legendarne pevačice Ane Bekute.

Ana je sa premijernom ekipom obišla svoju rodnu kuću, osnovnu školu, gimnaziju i sva ona mesta koja su joj značila u zavičaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon osnovne škole, Bekuta je pokazala premijernim kamerama i svoju gimnaziju, koju je završila.

Ovde je bilo jedno ozbiljno obrazovanje, vladala je divna atmosfera – rekla je Ana nostalgično, a onda su obišli i dom omladine.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su bili prvi koraci Nade Polić, ovde je započela da peva – rekao je Anin sugrađanin.

Premijerna ekipa posetila je sa pevačicom i Manastir Svetog Nikole, koji je Ani probudio najnežnije uspomene.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj manastir je jako važan u mom odrastanju, baka nas je dovodila, ona je bila zadužena za moje versko vaspitanje, tu sam naučila prve pesmice za Uskrs, za Božić. Ovde je napravio prve korake i moj sin Igor – rekla je pevačica.

Ona je objasnila i kako je dobila ime Ana Bekuta, s obzirom na to da je rođena kao Nada Polić.

Bekuta je sinonim za nož, zakrivljeni nož. A Ana, jedno lepo ime. Naime, Predrag Luković čovek sa kojim sam radila prvi album, zamislio je moju karijeru, njemu je bilo dosadno to ime Nada, još je u to vreme postojalo četiri Nade. Ja sam od 1985. u svim papirima Ana Bekuta. Mene moji bližnji, moji meštani i dalje zovu Nada. Mislim da bih karijeru napravila kao Nada Polić – istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bekuta je dodala da je njen partner Milutin Mrkonjić zove "Anči" kada se naljuti, te je otkrila da on često posećuje njen rodni Priboj. Ona je istakla da se njena majka odlično razume sa Mrkom, kao i da je ponosna na njihovu vezu.

Ponosna je na tu našu vezu i na to koliko on brine i strepi, koliko je dobar čovek. Dolazi ovde. On i mama imaju svoje šale, on se šali na njen račun, ona na njegov i to uvek završi smehom – rekla je pevačica i dodala da je veoma ponosna na svoj zavičaj.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

ZA NJEGOVIM ISKLESANIM TELOM žene uzdišu, a on ih šokira kada im kaže KOLIKO IMA GODINA! Nova zvezda Instagrama osvojio je svet! (FOTO)

Ponosna sam na svoje rodno mesto, na svoj rodni kraj, na ove divne i staložene ljude. Kao i svaki životni put i moj je imao životne uspone i padove, ali me je to formiralo kao ličnost – zaključila je pevačica.

Autor: R.L.

Domaći

PRIZNAJE SVE U PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU! Jelena Tomašević OTKRIVA TAJNU koju je dugo čuvala! (VIDEO)

Domaći

POTRESNA PRIČA IZ MAKEDONIJE! Emisija PREMIJERA-VIKEND SPECIJAL donosi detalje iz života balkanske zvezde! (VIDEO)

Domaći

NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI: Majka Milice Todorović PRVI PUT ISKRENO O ZETU u Premijera Vikend specijalu! (FOTO)

Domaći

Branka Katić otkrila do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života (VIDEO)

Domaći

NE PROPUSTITE: Specijalni gost u emisiji PREMIJERA VIKEND SPECIJAL! (VIDEO)

Domaći

BAHATO PONAŠANJE ANDREANE ČEKIĆ: U 'Premijera – Vikend specijalu' pogledajte čime je pevačica bila izrevoltirana! (VIDEO)

'Original Article