Ovan
Još uvek je prisutna tenzija na poslu koja vas poprilično izaziva na svađu. Pokušajte da izdržite još malo jer ćete baš napraviti sebi problem ako počnete da delite pravdu.

Bik
Strpite se malo i saslušajte druge. Niste uvek u pravu, a sada ste trenutno i svadljivi, odložite rasprave.

Blizanci
Partner ili simpatija žele nešto da ubrzaju, a vama se to ne dopada. Nemojte da komplikujete već se prepustite uživanju.

Rak
Neko očekuje od vas neku žrtvu, a vama je već mučno što uopšte morate bilo koga da slušate kako vam drži predavanja. Obratite pažnju na novac, opet imate problema.

Lav
Sve što planirate sada da započnete će imati kratak rok. Situacija u kući je na ivici i crpi vam veliku količinu energije.

Devica
Bićete na silu pokrenuti, a sve zato što ste se uspavali po pitanju obaveza. Imaćete pomalo neprijatnu situaciju sa novcem.

Vaga
Još se oporavljate od jučerašnjih šokova i iznenađenja. Kvare vam se planovi, a nikako da pronađete brzo rešenje.

Škorpija
Buran dan na poslu obeležiće neka loša komunikacija koja će da povuče negativnu energiju na sva vaša polja. Pokušajte da se distancirate od svega.

Strelac
Nesporazum sa partnerom ili prijateljem će se desiti zbog nabijenog rasporeda koji se menja iz minuta u minut. Ovo će vas iscrpeti toliko da ćete želeti da odustanete od svega.

Jarac
Na ivici ste da puknete od nervoze, a glavni izazazivači su vaše kolege. Biće napeto nekoliko dana, pa pričuvajte energiju i živce.

Vodolija
Ne možete da odlučite gde se više trošite, mentalno ili emotivno. Potreban vam je ozbiljniji odmor od svega.

Ribe
Imaćete nepredvidive troškove što će vam napraviti potpunu pometnju u planovima. Opet ćete pokušati da iskontrolišete sve, ali bezuspešno.

Članak Ovnovima je teško da izdrže tenziju, dok Device očekuju poteškoće sa novcem se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article