AKTUELNO

Zadruga

OVO JE KAO SLOBA I JA, EDO SE VRAĆA ZILHI! Dragana Mitar odlučila da nikome više ne bude LJUBAVNICA, Luna SAOSEĆA sa njom!

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Kao i svakog četvrtka, u dobro poznatom terminu, zadrugari i danas odgovaraju na pitanja milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući.

Sledeće pitanje koje je Milan pročitao bilo je upućeno Dragani Mitar.

Koliko je bilo ljubavnika? – glasilo je pitanje, a odnosilo se na sinoćnu raspravu.

pročitajte još

ZNA ŠTA JE RADILA PROŠLOG LETA! Edo zamerio Dragani što neće da prizna JOŠ JEDNU AVANTURU pored Mikiše, pa je OCRNIO: Uvek ćeš biti GREŠKA! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, digla sam ruke, crpi me ovo sve, svega mi je preko glave. Vidi se po meni. Ne želim više da pokazujem kako se osećam. Ja oženjenog čoveka ne mogu da varam. Kad sam radila, šta sam radila, mi ne možemo ni da se složimo kad smo počeli… Ne želim više da vidim nijednog oženjenog muškarca, daleko im lepa kuća, nek idu kod svojih žena – rekla je Dragana, pa ispričala šta će ako se Edo vrati Zilhi:

Drago mi je ako sam nekome uspela da poboljšam brak, znači da će biti bolji i s*ksualan život. Trebalo bi ljubav da ojača – istakla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Prepoznajem se. Vidim ovo kao sebe i Slobodana, on će da se vrati Zilhi. Uvek će se vratiti njima, mi smo samo usputna stanica. Ovaj je shvatio da voli svoju ženu tek kad je bio sa mnom – prokomentarisala je Luna.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

Zadruga

JA SAM VAŠ SUDIJA VEĆ 15 GODINA! Gagi PONOVO hteo da natera Lunu da ocrni Anabelu, ona mu sasula sve u lice, nastao HAOS! (VIDEO)

Zadruga

RADIM TO NAMERNO… Marko istakao da pozdravlja Lunine HEJTERE da bi joj pomogao: I ja sam nekada bio najomraženiji, mora da nauči! (VIDEO)

Zadruga

ZA SVE IMA OPRAVDANJE! Iva poricala OVO za Miljkovića, Mensur je razotkrio: I meni to stalno radi! (VIDEO)

Domaći

MAJKA TE NIJE UČILA DA OKREĆEŠ DECU PROTIV MAJKE: Gagi rekao Anabeli da UĆUTI, ona ga POLILA VODOM, nastao KARAMBOL! (VIDEO)

Zadruga

PROZIVALA JE MARKA ZBOG OVOGA, a onda je radila ISTO! Anabela otkrila sve, Miljković ostao bez komentara! (VIDEO)

Zadruga

HAOS U NAJAVI? Mensur dobio pitanje o Luni, Mina zanemela! (VIDEO)

'Original Article