Glumica Dru Barimor, koja iza sebe ima tri propala braka, došla je do zaključka da se više nikada neće udavati, prenosi Nova.rs.

“Nikada, nikada, nikada, nikada više se neću udati. Znam da to nije pametno reći, ali sam sigurna u to. Ovo je kraj”, rekla je ona za magazin “People”.

“Nikada više ne želim da se vezujem za nekoga. Kada prekinete, sve je potpuno drugačije. Treba vam vreme da naučite da ponovo živite sami sa sobom.”

Ipak, za sebe kaže da je beznadežni romantik.

“Istina je da je svima potrebna ljubav u nekom obliku. Probala sam čak i online dejtovanje. Puno ljudi me je iskuliralo. Jednom sam čak i krenula na dejt, a u vreme kada je trebalo da se nađemo, lik mi je samo rekao da ipak ne stiže”, iskrena je ona.

View this post on Instagram

My August playlist!! Yay please enjoy! Go to the @spotify link in my bio

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Inače, glumica se prvi put udala 1994. za vlasnika bara, Džeremija Tomasa. Rastali su se samo dva meseca kasnije.

Zatim se 2001. udala za komičara Toma Grina, a brak je trajao pet meseci.

A onda se 2012. udala za Vila Kopelmana s kojim ima ćerkice Olivu i Frenki. Par se rastao četiri godine kasnije.

View this post on Instagram

Let’s connect!! I am a forever fan of snail mail and while creating @thedrewbarrymoreshow , I knew I wanted to connect with all of you through good old-fashioned, tangible mail in a segment we are calling #DearDrew. Write us a letter, share inspiring photographs, a silly story or even send us a bill! Go to @thedrewbarrymoreshow to learn how you can participate. Can’t wait to receive your letters! 💌 #DrewBarrymoreShow

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Članak “Ovo je kraj!” Slavna holivudska glumica tvrdi: “Nikada više se neću udati!” se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article