Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kada si mlad. Sada shvatam da smo nas dve jedna energija, moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude – poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život.

Krivična prijava za sve koji su delili link filma "Toma"!

Krivična prijava za sve koji su delili link filma Toma!

RUŠKU JAKIĆ MNOGI PAMTE PO REČENICI "DOBRO JUTRO, LEPOTICE", A MALO KO ZNA KOLIKO ONA IMA GODINA! Ove detalje o čuvenoj voditeljki niste znali!

RUŠKU JAKIĆ MNOGI PAMTE PO REČENICI DOBRO JUTRO, LEPOTICE, A MALO KO ZNA KOLIKO ONA IMA GODINA! Ove detalje o čuvenoj voditeljki niste znali!


Krivična prijava za sve koji su delili link filma Toma!


Krivična prijava za sve koji su delili link filma "Toma"!

sledeća vest

Tanjug

Mirjana Karanović

Njeni roditelji su joj namenili sudbinu polupismene domaćice. Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju. Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati, reći sebi: „Prošlo je moje vreme“. Uvek imaš izbor – rekla je Mirjana.

Činjenica da je njena majka Rada upravo takva, snažna i istrajna, pomogla je Mirjani Karanović i pre nešto više od četrdeset godina, kada je stvarala lik Petrije, koji je obeležio njenu karijeru. Svojevremeno je, prisećajući se tih dana, jedna od najcenjenijih glumica u regionu rekla:

Tad sam bila mlada i ta Petrija je meni legla. U njoj sam prepoznala istu duhovnu genetiku, i moju majku, i moju baku, sve je to meni bilo poznato, kao i većini žena na ovim prostorima.

MARKO ŽIVIĆ NA RESPIRATORU! Poznati srpski glumac u teškom zdravstvenom stanju zbog koronavirusa

MARKO ŽIVIĆ NA RESPIRATORU! Poznati srpski glumac u teškom zdravstvenom stanju zbog koronavirusa

ZVEZDA FILMA "TOMA" OTKRILA SVOJU MLADALAČKU LJUBAV: Bila sam zaljubljena u Žiku Todorovića i zbog njega upisala glumu!

ZVEZDA FILMA TOMA OTKRILA SVOJU MLADALAČKU LJUBAV: Bila sam zaljubljena u Žiku Todorovića i zbog njega upisala glumu!

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article