Iako se možda čini kao lagan zadatak, davanje imena psu ponekad može predstavljati pravi izazov. Vlasnici moraju pronaći ime koje će najbolje pristajati njihovom četvoronožnom prijatelju, a inspiraciju za osmišljavanje imena crpe iz različitih izvora.

Pixabay

Svojim ljubimcima vlasnici često daju ime po svom omiljenom liku iz filmova, crtića ili serija pa stoga ni ne čudi da su imena poput Loki i Simba među najpopularnijima u 2020, piše Metro.

Ova je godina tek na polovini, ali neka imena za pse već su postala popularnija od drugih. Psi najviše dobijaju imena po junacima iz Marvelovih filmova i Diznijevih crtaća pa je tako vrlo popularno postalo i ime Elza. Odmah nakon izlaska istoimenog crtića porasla je i popularnost imena Koko.

OBIČAN SAPUN ČINI ČUDA U DOMAĆINSTVU! Evo na koji način možete da ga ISKORISTITE!

Sumrak saga je pre skoro deset godina popularizovala ime Bela, ali čini se da ovo ime nije izgubilo na važnosti ni u 2020. godini.

Ime Čarli takođe je jako popularno, a rast njegove popularnosti pripisuje se i izlasku novog nastavka filma Čarlijevi anđeli. Zbog glumice Mili Bobi Braun, koja glumi u seriji Stranger Things, postalo je popularno ime Mili, a neki vlasnici svojim su psima odlučili daju ime Kardi po istoimenoj reperki Kardi B.

Pixabay

Osim spomenutih imena, prema pisanju Metroa i Prudentpeta, u 2020. godini popularna su i ova imena za pse: Harli, Luk, Lejdi, Megi, Dejzi, Badi, Maks, Milo, Tobi, Moli, Lola, Lusi, Luna i Maks.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article