West je već deset godina u braku s dizajnericom Catherine Fitzgerald s kojom ima dvoje djece

Glumca Dominica Westa paparazzi su uhvatili dok je izmjenjivao poljupce s 20 godina mlađom kolegicom Lily James na ulicama Rima. Prema pisanju Daily Maila, zajedno su razgledavali grad, vozili se na električnom romobilu i fotografirali se. Bili su i na ručku u restoranu u centru grada gdje su ih fotografi ulovili kako izmjenjuje poljupce i zagrljaje.

Lily JamesFoto: Profimedia

West je već deset godina u braku s dizajnericom Catherine Fitzgerald s kojom ima dvoje djece. Glumac u Rimu nije nosio vjenčani prsten, no supružnici se o razvodu još nisu oglasili.

Izvor tvrdi da je Westova supruga bila shrvana kad je u medijima vidjela fotografije iz Rima. “Mislila je da je njihov brak u redu i da su još uvijek zajedno. Zvala ga je na mobitel, ali joj se nije htio javiti. Ovo ju je šokiralo jer se dogodilo odjednom”, rekao je izvor.

Dominic West proslavio se ulogama u serijama “The Affair” i “The Wire”, a Lily James glumila je u filmovima “Pepeljuga”, “Baby Driver” i “Mamma Mia”. Ona je pet godina bila u vezi s glumcem Mattom Smithom. Vezu su okončali u prosincu prošle godine.

Dominic WestFoto: IMDB

Original Article