Slavna naslednica, starleta, di-džej i TV lice širu slavu stekla je u rijaliti programu Jednostavan život, kada je s drugaricom Nikol Riči živela u selu bez mobilnih telefona, novca i glamura.

Čuveni rijaliti emitovan je s prekidima od 2003. do 2005. godine, a sada je Hiltonova odlučila da o njemu govori otvoreno, otkrivši da je sve bila gluma.

„Znala sam šta radim, ali ceo svet nije, pa je bilo vrlo frustrirajuće što me doživljavaju onakvom kakva nisam ― objasnila je Paris za magazin People. Ali to je bio tako čudesna i zabavna emisija da sam o njoj razmišljala samo kao o zabavi.“

Ona je dodala da, očigledno, nije loše što se sve odigralo baš tako.

„Napravila sam od svega toga ogroman brend “ i,skrena je Paris.

„Očito, odrasla sam. Ali to što su me osuđivali i imali toliko predrasuda zbog lika koji sam izmislila bilo je frustrirajuće „, objasnila je ona.

Čuvena naslednica najavila je potom dokumentarnu seriju o sebi koja će nositi naziv This is Paris i u kojoj je ona predstavila pravu sebe, a otkrila je i da ćemo videti detalje o njenom životu koji su do sad bili nepoznati javnosti.

izvor: Glossy

Članak Paris Hilton: Bilo je vrlo frustrirajuće što me doživljavaju onakvom kakva nisam se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article