Dokumentarac o poznatoj nasljednici uskoro će ugledati svjetlo dana, a već su poznati neki sočni detalji

Paris Hilton (39) šokirala je fanove kada je u televizijskom intervjuu pričala svojim pravim glasom. Naime, nasljednica i DJ-ica već je desetljećima poznata po svom visokom, dječjem glasu, a tako zapravo ne zvuči.

Već neko vrijeme promovira dokumentarac ‘This is Paris’ u kojem će otkriti svoje pravo lice. Voditeljima je otkrila da godinama glumi “glupu plavušu” i da ju svijet zapravo nikad nije upoznao.

“Prava ja je zapravo briljantna. Nisam glupa plavuša, već se jako dobro pretvaram da jesam. Ne želim da me se pamti kao praznoglavu starletu, već kao poslovnu ženu”, objasnila je Hilton govoreći puno dubljim glasom nego što smo navikli.

Spoznaja da se desetljećima služi lažnim glasom šokirala je obožavatelje. “Paris Hilton zapravo ima duboki glas”, “Paris je lažirala glas cijelo ovo vrijeme? Potresena sam, ali zapravo joj pravi glas divno zvuči”, “Već godinama vam govorim da se Paris pravi da je glupa i koristi lažni glas, drago mi je što to sada svi znaju”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Paris je u dokumentarcu progovorila o fizičkom i mentalnom zlostavljanju koje je doživjela kao tinejdžerica u internatu, kao i o nasilnim ljubavnim vezama.

Original Article