24hr

Očekivala sam barem telefonski poziv od Eltona i Davida, ali ništa. Njihov pas joj izgrize lice i oni se ovako odvratno ponašaju, rekla je Mari Kieran (39) iz engleskog Maidenhearda za tabloid The Sun. Kieran je ispričala kako je koker španijel pjevača Eltona Johna (70) ozlijedio njezinu kćer Charlotte (7) dok se igrala s njegovim sinovima Zacharyjem (7) i Elijahom (5).

BBC Radio 2 Live in Hyde Park

BBC Radio 2 Live in Hyde Park

ŠOK Loše zdravlje: Nakon 50 godina Elton John povlači se sa scene

Foto: YouTube screenshot – Izgledala je kao da ju je napao Freddy Krueger s onim noževima na rukama. Imala je ugrize po nosu i blizu očiju – istaknula je ljutita majka. Dodala je kako se Charlotte tresla, plakala i nije se dugo mogla smiriti. Objasnila je kako se djevojčica igrala s Eltonovim sinovima te svojom braćom, blizancem Henryjem i Callumom (9) u pjevačevom vrtu, a onda je ušla u kuću kako bi pomazila pse. Dadilja, koja je pazila djevojčicu, na trenutak ju je ispustila iz vida i to je bilo kobno. Psa je s djevojčice maknuo kuhar i spriječio veće ozljede od ovih.

PRIVATNI OPROŠTAJ Elton John: Mama, ne brini, ja sam odabrao glazbu za sprovod Foto: YouTube screenshot – Očistila sam joj rane čim je došla kući, ali vjerojatno će joj ostati fizički ožiljci kao i oni pshički. Nije trebala šavove, no redovito idemo kod liječnika koji prati zarastanje – istaknula je Kieran. Zna da su Elton i njegov muž, redatelj David Furnish (55) saznali od osoblja što se dogodilo te se ljuti što se nisu došli osobno ispričati ili ju barem nazvali. Singer Elton John and his partner David Furnish pose on the red carpet during the commemoration of the Elton John AIDS Foundation 25th year fall gala at the Cathedral of St. John the Divine in New York City

Singer Elton John and his partner David Furnish pose on the red carpet during the commemoration of the Elton John AIDS Foundation 25th year fall gala at the Cathedral of St. John the Divine in New York City

IZGUBIO ŽIVCE Elton je bjesnio na klavir, pa prekinuo koncert uz psovanje

– Ne mogu vjerovati da im je napad na curicu beznačajna stvar. Pa nije ju lagano gricnuo nego izgrizao – rekla je Kieran. Kaže da ih je srela nekoliko puta dok je vodila djecu u školu u koju idu i njihovi sinovi. Smatrda se tu radi o odgovornom ponašanju odraslog čovjeka, a nebitno je jesu li slavni.

Foto: YouTube screenshot – Nemaju osnovne ljudske pristojnosti, vrijednosti i etike. Da moj ljubimac tako nešto napravi, bila bih prestrašena, ponižena i otišla vidjeti kako je dijete – ispričala je majka djevojčice. Ne namjerava poduzeti nikakve zakonske radnje protiv neodgovornog para jer bi to napravila prije nešto više od godinu dana kada se to dogodilo, ali želi upozoriti javnost.

– Moja kćer je htjela biti veterinarka, no sada se boji pasa – istaknula je. Elton ima pet koker španijela, a ne zna se koji je napao Charlotte. Jedan od njih je Arthur kojeg je dobio za 56. rođendan i bio mu je kum tijekom vjenčanja s Davidom prije dvije godine. On se čak oženio kujicom Marilyn i dobili su ‘kćer’ Isobellu. Pjevač je rekao kako je pas samo ‘uštipnuo’ Charlotte i kako su htjeli provjeriti njezino stanje uživo, ali njezina majka i dadilja su istaknule kako je dobro.

– Nikada mi se nitko nije žalio za ponašanje mojih pasa – zaključio je Elton.

Original Article